Escalant i perseguint la quarta plaça

11 Abril 2021 Àngel Garreta
Celebració del triomf amb la nombrosa afició present al partit Celebració del triomf amb la nombrosa afició present al partit Àngel Garreta

El Primer Equip Femení s'ha imposat per 3-0 davant el Collerense B per apropar-se a la zona de dalt de la Primera Nacional.

Lliga · Jornada 24 · 11/04/21 · 14:45 hores

3 - 0 COLLERENSE B

Bon i còmode triomf de l'Europa per alçar-se amb 34 punts, a tres de la quarta plaça, tot celebrant els 150 partits de lliga amb l'Europa de Pili Porta. Les gracienques han dominat en tot moment el cuir. Al minut 7 l'equip ha fet barraca, però l'acció ha quedat anul·lada per mans de Montse, l'autora de la diana, en el control de la pilota. Bon paper una setmana més de la juvenil gracienca amb la primera plantilla.

Als 14 minuts, l'acció més clara dels visitants i que podria haver obert la llauna, en una centrada des de l'esquerra que Nicole, al segon pal, no encerta a rematar a porta mig buida. Dos minuts després l'Europa ha obert la llauna i ha començat a deixar encarrilat el partit: una passada en profunditat per sortir de la pressió ha habilitat Farreras en cursa solitària cap a la portera rival, superant-la d'un toc per dalt i estrenant l'electrònic de l'estadi. Al minut 21, Andrea Porta ha perdonat el segon amb tot a favor, enviant el seu xut al lateral de la xarxa.

Les gracienques podrien haver ampliat la renda en moltes ocasions, com una combinació amb 'delicatessens' incloses entre Montse i Laura que ha acabat aturant la portera del Collerense. Així ha acabat el primer temps, però l'Europa ha posat fil a l'agulla als nou minuts de la represa, caçant Moyano un refús d'un córner per fer el 2-0. Pili Porta i Montse, la darrera amb una gran acció individual, han perdonat el tercer amb segons de diferència.

Després de perdonar un mà a mà al minut 82, Abad ha fet diana a la segona que ha tingut, ja entrats al minut 92, signant així el 3-0 final de l'encontre i deixant els punts a casa en un partit amb porteria a zero.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Mimi, Moyano, Zaira, Júlia, Itziar, Pili Porta, Andrea Porta (Ona, 63'), Farreras (Laia, 79'), Peque (Rio, 79'), Laura (Abad, 63') i Montse (Rachele, 84').

COLLERENSE B: Blanca, Ainoa, Paula (Ale, 78'), Cris, Bàrbara, Laura, Llúcia (Karime, 70'), Nicole (Mireia, 81'), Alicia, Irene i Rizos (Rosa, 45').

ÀRBITRE: Andrea Coca, assistida per Júlia Vàzquez i Abril Nogués.

TARGETES: Grogues a Irene (Collerense B).

GOLS: 1-0 (Farreras, 17'); 2-0 (Moyano, 52'); 3-0 (Abad, 92').