Europa, futbol 'top'!

01 Desembre 2019 Redacció
Celebració del triomf amb l'afició Celebració del triomf amb l'afició Josep Maria Clemente

Set en blanc del Femení A de l'Europa aquest migdia en el duel disputat al Nou Sardenya contra el Mallorca Toppfotball i que ha finalitzat 6-0.

Lliga · Jornada 12 · 01/12/19 · 14:30 hores

6 - 0 MALLORCA TOPPFOTBALL

Domini absolut del blau escapulari durant tot el partit. Al minut 10, Zaira ha centrat i Anabel ha rematat per fer el primer. Després del gol ha seguit el domini i les ocasions, però sense definir fins que Anabel ha tornat a fer diana, a passada de Farreras, al minut 42. Amb 2-0 a favor s'ha arribat al descans.

A la represa, res nou a l'horitzo ni cap canvi en les visitants, que no han pogut desfer el domini europeista. Míriam ha caçat una pilota per fer el tercer. L'Europa ha tingut la pilota i el Mallorca Toppfotball amb prou feines sortia del mig del camp propi. Farreras ha trencat la línia defensiva per fer el quart i, després d'un refús de córner, Pili ha fet el 5-0 de vaselina.

Acabant el partit, Clara s'ha estrenat aquest any de cara a barraca fent el 6-0 definitiu després d'una combinació entre Carlota i Alba. Un partit plàcid per un Europa a l'alça i que està trobant el seu to en aquesta lliga.

EUROPA: Gigi, Zaira, Itziar (Kaky, 45'), Pili Porta, Laia, Farreras, Andrea Porta (Alba, 60'), Míriam (Clara, 71'), Anabel (Carlota, 60'), Clara i Nany.

MALLORCA TOPPFOTBALL: Tea, Kari, Sthepanie (Claudia, 69'), Sofia, Nora, Renate, Holtmo, Lauren, Carmen Zaragoza, Maria (Carmen Felisa, 61') i Raquel.

ÀRBITRE: Marta Perpiñá De la Vega, assistida per Lucas Díaz Cano.

TARGETES: Grogues a Sofia i Lauren (Mallorca Toppfotball).

GOLS: 1-0 (Anabel, 10'); 2-0 (Anabel, 42'); 3-0 (Míriam, 51'); 4-0 (Farreras, 75'); 5-0 (Pili Porta, 80'); 6-0 (Clara, 87').