Excessivament cruel

04 Març 2018 Redacció
L'Europa ha merescut millor sort L'Europa ha merescut millor sort Josep Maria Vintró

Un gol en pròpia porteria esgotant-se els darrers segons de partit ha donat el triomf al Barcelona B davant el Femení A europeista (1-2).

Lliga · Jornada 20 · 04/03/18 · 10:15 hores

1 - 2 BARCELONA B

Sortida incisiva del Barcelona B en el primer quart d'hora de partit. Tere Morató ha tingut la primera ocasió del partit, però la capitana Kaky ha estat providencial salvant la diana gairebé sobre la línia de gol. A partir d'aquí, l'Europa ha fet una pressió alta, recuperant pilotes a camp contrari, dificultant el joc de creació de les blaugranes. Clara, Andrea Porta i Moyano han tingut les aproximacions més clares de l'Europa, però sense finalitzar. Vintró, amb una gran intervenció, ha evitat que l'equip europeista encaixés el primer gol visitant.

Al minut 41 l'Europa s'ha aprofitat d'una recuperació de pilota a camp contrari i Moyano, entre dues jugadores rivals, ha sabut definir per fer l'1-0 i avançar l'Europa abans d'arribar al descans. A la represa, mateix guió durant els deu primers minuts de segona part. Al minut 56 ha arribat l'expulsió injusta de Nany i que ha condicionat de manera clara la resta del matx, més encara quan Tere Morató ha empatat l'encontre tres minuts després d'aquesta acció. Amb tot, l'Europa no li ha perdut la cara al partit contra el potent Barcelona i amb una jugadora menys sobre la gespa.

Encarant la recta final, l'Europa ha patit un gran desgast per tal de conservar el punt que, fins aquell moment, tenia en el seu poder. Al minut 75, Helena Barco ha vist targeta groga -que podria haver sigut d'un altre color- en una falta sobre Clara. Al minut 91, en un servei de cantonada i amb possible falta a la portera europeista Vintró, ha arribat l'1-2 definitiu amb l'infortuni d'un gol transformat en pròpia porta. Desenllaç excessivament cruel pel gran esforç físic i desgast emocional que havia assolit l'Europa.

EUROPA: Vintró, Moyano, Kaky, Pili Porta, Laia, Andrea Porta (Granados, 88'), Eybis (Anna Sitjà, 61'), Júlia, Anabel (Carla, 72'), Clara i Nany.

BARCELONA B: Gemma, Laia Codina, Anna, Berta Bou, Helena Barco, Sofia, Laia Muñoz, Laura Martínez, Tere Morató, Paula Gutiérrez (Laura Linares, 89') i Carla.

ÀRBITRE: Victoria Petrova Borislavova, assistida per Sandra Márquez Redondo i Ainoa Casado Buendía.

TARGETES: Grogues a Nany -dues i expulsió minut 56- i a Kaky (Europa) i a Paula Gutiérrez i Helena Barco (Barcelona B).

GOLS: 1-0 (Moyano, 41'); 1-1 (Tere Morató, 59'); 1-2 (Kaky -pp-, 91').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Segona derrota del 2018, de forma consecutiva.