Imposant l'autoritat

15 Abril 2023 Àngel Garreta
Fins a sis vegades s'han celebrat gols aquesta tarda Fins a sis vegades s'han celebrat gols aquesta tarda Maria Vidal

Triomf clar de l'Europa contra el Torrelodones (6-1) per seguir marcant el ritme com a líder de grup a la Segona RFEF.

Lliga · Jornada 25 · 15/04/23 · 15:30 h. · Nou Sardenya

EUROPA 6 - 1 TORRELODONES

bannercroniquesfemeni2223

Una gran primera meitat, ordenada i efectiva, ha encarrilat el matx per a les gracienques, que tampoc han afluixat a la segona meitat. Les escapulades segueixen comandant la part alta de la taula ara que arriba el tram més decisiu de la lliga.

Primera Part

L'inici del matx, intens per part de l'Europa, ha vist com el Torrelodones ha hagut de fer un canvi als cinc minuts per lesió. Laura Ortiz ha entrat per Noe. Als nou minuts, bona primera opció gracienca en una pilota bombejada  de Clara on Manau, després del control, ha xutat creuat massa desviat.

Als 13 minuts, una falta lateral servida per Queralt al segon pal i que no ha trobat cap refús ni rematada prèvia, ha acabat amb una plàcida arribada de Pili Porta gairebé a la base del pal llarg per fer l'1-0. Als 23 de joc, segona ocasió clara per l'Europa en una falta lateral de Queralt que Andrea Porta, d'esquenes a porteria, ha pentinat amb el cap sobre la sortida de la portera. Sense ningú sota pals, el cuir ha passat fregant el travesser.

A onze minuts d'arribar al temps reglamentari del primer temps, una pilota assistida per Clara de cap fins a Manau, ha servit per veure una perfecta vaselina de la davantera amb l'esquerra per signar el 2-0. El 3-0 ha arribat en una centrada de Queralt que, tot i semblar buscar rematadora, ha acabat entrant a la porteria sense tocar en cap altra jugadora.

Només començar la segona part, centrada de Júlia que Andrea Porta ha convertit en el 4-0 que semblava deixar ja en pràcticament nul·la qualsevol opció de ficar el Torrelodones al partit, però les visitants han aconseguit el 4-1 nou minuts més tard. La petita il·lusió visitant s'ha esborrat tres minuts més tard amb una rosca oberta de Mascaró, gairebé a l'escaire, que ha suposat el cinquè dels graciencs.

Sense temps per a respirar, una jugada per banda d'Angie ha acabat amb una centrada per a la rematada de primeres d'Andrea Porta, a l'àrea gran, que ha suposat el marcador de 6-1. Al minut 70, el Torrelodones hauria pogut fer el seu segon gol, però l'equip visitant ha topat amb el travesser.

A partir d'aquesta acció, el matx ha entrat en una fase tranquil·la on la intensitat ha baixat de revolucions i l'equip de Joan Bacardit ha pogut signar amb àmplia comoditat la segona victòria seguida.

EUROPA: Janet, Júlia, Chami, Queralt (Maya, 58'), Pili Porta (Neus, 45'), Andrea Porta, Ramos, Clara (Mascaró, 45'), Manau (Angie, 58'), Abad (Moyano, 65') i Magda.

TORRELODONES: Pao, Maria, Ali, Tita, Noe (Laura Ortiz, 5'), Marta, Nerea García, Wini (Gemma, 68'), Sandra, Nerea i Herranz.

ÀRBITRA: Ester Erra Leiva, assistida per Carla Recasens Cabayol i Mirta Crivillers Coll.

TARGETES: Groga a Pili Porta (Europa).

GOLS: 1-0 (Pili Porta, 13'); 2-0 (Manau, 34'); 3-0 (Queralt, 37'); 4-0 (Andrea Porta, 47'); 4-1 (Laura Ortiz, 56'); 5-1 (Mascaró, 59'); 6-1 (Andrea Porta, 61').

Segona RFEF, Grup Nord.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Núria, Peque, Carla i Fati (lesió) i Sara i Farreras (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Bové i la portera Alba / Pel Torrelodones han restat a la banqueta: Carla, Sol i la portera Patri.