Justes taules en un partit disputat

17 Abril 2016 Fran Capell
Tots quatre gols al primer temps Tots quatre gols al primer temps Fran Capell

El Femení A de l'Europa ha empatat (2-2) davant l’AEM de Lleida en un partit força igualat i on la balança s'hagués pogut decantar per qualsevol dels dos equips. Un duel sense pressió a la taula.

Lliga, Jornada 23 · Segona Divisió grup III · 17/04/16 · 17 hores

2 - 2 AEM LLEIDA

El primer quart d'hora del partit ha estat de tempteig i les ocasions han escassejat. Al minut 16, l’Europa ha provocat un córner i l’entrenador escapulat ha fet pujar a Marta Pou a rematar i li ha sortit bé. Després d’un rebot la pilota ha quedat morta a l’àrea petita i Marta ha marcat a plaer. Fins llavors, el domini de la pilota havia estat altern. Ha semblat que l’AEM reaccionés i pocs minuts després del 1-0, l’àrbitre ha xiulat penal a l’àrea escapulada. Pixu ha enganyat Jessi tornant a posar taules al marcador.

El gol ha semblat deixar tocat l’Europa i l’AEM ha trepitjat amb més freqüència l’àrea escapulada. Fruit d’això, Sara ha xutat amb la puntera des de l’interior de l’àrea gran, la pilota s’ha estavellat al travesser i ha botat just a la línia però Paola, atenta a la jugada, només ha hagut de posar el peu per fer el segon a plaer. Quan ja semblava que s’arribaria a la mitja part amb victòria visitant, l’Europa ha empatat. Una falta llançada des de tres quarts de camp, ha estat pentinada cap a la seva pròpia porteria per Solà i Tati amb dificultats ha salvat en primera instància, però la pilota ha quedat morta prop de la línia de gol i Sònia ha marcat l’empat sense oposició.

La segona part ha començat amb un Europa més incisiu i Anna Sitjà, en una internada per banda dreta, ha xutat al travesser de la porteria de Tati i a la següent jugada Clara en una centrada-xut també ha topat amb el travesser. L’AEM també s’ ha obert més per buscar el gol i ha pogut marcar en un partit trencat on qualsevol dels dos equips podia decantar. Als darrers deu minuts l’Europa ha buscat amb insistència la porteria defensada per Tati però sense sort. Andrea Porta, a la sortida d’un córner, ha rematat de cap fora. Abans de finalitzar, Lidia n’ha tingut dues de molt bones però els seus xuts han sortit alts. Judith responia dos minuts després en una ràpida jugada que feia lluir Tati. Al darrer instant Anna Sitjà hagués pogut marcar el gol de la victòria però la portera s’ ha estirat per evitar-ho.

EUROPA: Jessi, Kaky, Marta, Júlia (Carlita, 75’), Eybis (Anna Sitjà, 45’), Abril, Andrea Porta (Judith, 85’), Sònia, Clara, Laia Rodríguez (Marina, 71’) i Núria.

AEM LLEIDA: Tati, Anna (Achoura, 44’), Vidal, Solà, Carla, Fanny (Sònia, 73’), Sara (Vesela, 73’), Llop, Paola (Lidia, 62’), Pixu i Janira.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija.

TARGETES: Solà i Lidia (AEM).

GOLS: 1-0 (Marta, 17’); 1-1 ( Pixu, 24’); 1-2 (Paola -p-, 37’); 2-2 (Sònia, 44’).

Jornada 23 del campionat regular de Segona Divisió grup III.