La falta d'encert trenca la ratxa de victòries

17 Gener 2016 Redacció
Derrota a domicili Derrota a domicili Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa ha perdut a Pallejà per 2-0 i d'aquesta manera veu com es trenca la bona dinàmica de resultats aconseguits en les darreres quatre jornades. Malgrat les ocasions clares, s'ha pecat de falta d'encert.

Lliga, Jornada 14 · Segona Divisió grup III · 17/01/16 · 17 hores

PALLEJÀ
2 - 0 EUROPA

L'Europa ha saltat a la gespa del Municipal de Pallejà amb la intenció de sumar la cinquena victòria de forma consecutiva i, en els primers dos minuts, ha pogut obrir la llauna. Primer Clara, als 39 segons de partit, amb un xut creuat que ha fregat el pal dret, i després Carlita, dos minuts més tard i sola a l’àrea petita, no han tingut la sort de cara. Tot i això les noies d’Àlvaro del Blanco han estat les clares dominadores d’un primer temps on el Pallejà, molt ordenat en defensa i sortint ràpid al contraatac, s’ha topat amb una defensa europeista molt concentrada en tot moment.

En el minut 39 Ana Alcócer i Clara han combinat a la perfecció a la frontal de l’àrea local. Després d’una paret, el xut d’Ana s’ha topat amb Xènia, la portera local, que ha evitat el 0-1. En la darrera jugada del primer acte el Pallejà ha gaudit de l’ocasió més clara per inaugurar el marcador. Un malentès entre Jèssica i Kaky en una centrada per banda esquerra ha deixat la pilota morta a l’àrea petita, però la rematada de Mireia ha marxat alta. S’arribava al descans amb taules en el marcador però amb la sensació que l’Europa havia estat superior. El partit s’ha reprès amb la mateixa dinàmica dels primers 45 minuts.

L’Europa, dominador de la possessió, ha vist com Clara, després de robar una pilota a la frontal de l’àrea, ha engaltat un potent xut que ha marxat fregant la base del pal dret. Quan millor i més còmode es trobaven les escapulades un ‘gol fantasma’ de Mireia, després d’un gran servei de falta, ha canviat el rumb del partit. D’ençà d'aquest moment, en el 69 de partit, les locals han portat el pes del amtx i al Femení A escapulat li costava circular la pilota. Deu minuts més tard, amb un plantejament més ofensiu per part de l’Europa, ha arribat el 1-0 de Sheila en una de les primeres pilotes que tocava. Tot i això, Andrea hauria pogut posar l’empat un minut més tard a la sortida d’un córner, però el seu xut ha marxat alt. Qui sí ha vist porteria de nou ha estat el Pallejà mitjançant Jasmina en el 87, qui ha aprofitat un error en la sortida de pilota de l’equip escapulat per tancar el marcador amb el 2-0 final.

PALLEJÀ: Xènia, Jasmina, Margarita, Olga (Carla Torner, 89’), Marta, Carla (Sheila, 84’), Ana, Marina (Mireia Mateos, 46’), Andrea, Mireia (Adriana, 92’) i Marta.

EUROPA: Jèssica, Carlita (Núria, 58’), Kaky, Carla (Pili, 75’), Andrea, Vane, Anna, Júlia (Abril, 78’), Marta, Ana Alcocer i Clara.

ÀRBITRE: Marc Padrós Baciero.

TARGETES: Grogues a Marta i Pili (Europa).

GOLS: 1-0 (Sheila, 84’), 2-0 (Jasmina, 87’).

Jornada 14 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

L'Europa veu aturada una ratxa de quatre victòries seguides.