La lliga finalitza amb victòria

Una temporada rodona amb final triomfant Una temporada rodona amb final triomfant Josep Maria Clemente

El Femení A remunta el matx contra el Porto Cristo als darrers 20 minuts (1-2) i acaba un any rodó amb triomf a domicili.

Lliga · Jornada 26 · 30/04/17 · 12 hores

PORTO CRISTO
1 - 2 EUROPA

El darrer partit de la temporada a la Segona Divisió femenina s'ha signat amb triomf de l'Europa a territori balear. Un partit de picar pedra on el conjunt local volia acabar la temporada amb un regust a victòria, sortint més intens al camp que el conjunt escapulat. Els duels individuals queien del cantó del Porto Cristo.

Passats els vint minuts de joc, Bàrbara ha pentinat una pilota i Ainoa ha superat Mònica amb un xut creuat, fent pujar l'1-0 al marcador. L'Europa, en aquest primer temps, no ha generat massa ocasions, però tenia el partit controlat tot i anar en contra en gols. A la represa, l'Europa ha gaudit d'ocasions només començar, dues a botes de Pili Porta -amb xut al pal inclós- i una de Clara.

Amb l'entrada de Pou i Anabel l'equip ha passat a línia de tres en defensa, dominant encara més l'encontre. A centrada de Pou, Pili Porta ha establert l'empat quan corria el minut 70. Un quart d'hora després, amb les mateixes protagonistes, segona diana escapulada per signar la victòria visitant. Al final del matx el Porto Cristo ha tingut una falta a la frontal, però la defensa de l'Europa ha refusat el perill.

PORTO CRISTO: Maria Navarro (Cecília, 45'), Vivien, Núria, Tània (Irene, 65'), Bàrbara, Gema, Marina, Sara, Ainoa, Rosa i Maria Juan.

EUROPA: Mònica, Kaky (Pou, 52'), Abril, Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Sitjà, Eybis, Andrea, Núria i Clara (Anabel, 55').

ÀRBITRE: Lluís Bestard Servera.

TARGETES: Groga a Sitjà, Eybis i Pou -dues i expulsió minut 89- (Europa).

GOLS: 1-0 (Ainoa, 29'); 1-1 (Pili Porta, 70'); 1-2 (Pili Porta, 85').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.