Marcador dur per començar la lliga

09 Setembre 2018 Redacció
El Seagull no ha perdonat a casa seva El Seagull no ha perdonat a casa seva Josep Maria Clemente

L'inici de lliga pel Femení A de l'Europa no ha resultat positiu després de caure aquest matí a Badalona per un clar 4-1 davant un dels favorits, el Seagull.

Lliga · Jornada 1 · 09/09/18 · 12 hores

SEAGULL
4 - 1 EUROPA

Es podria dir que el resultat obtingut és massa cruel pel que s'ha vist sobre la gespa. El Seagull ha gaudit d'inici d'ocasions, com una rematada de cap de Pilar al travesser. Poc després, al minut 12, Carla ha obert el marcador amb un golàs que ha entrat per l'escaire.

No obstant, l'Europa no li ha perdut la cara al partit i Clara ha empatat el matx passada la mitja hora. Abans del descans, però, les locals han fet el 2-1 amb què tots dos equips han enfilat el camí de vestidors. A la represa, l'Europa ha gaudit dels seus millors 20 minuts de partit, amb diverses ocasions per empatar de nou i fins i tot un travessser. Malauradament, en una contra ha arribat el 3-1 local que ha mig sentenciat l'encontre. L'efectivitat de les badalonines s'ha concretat amb el 4-1, obra de Pilar a cinc minuts del final del matx.

SEAGULL: Brigi, Alba, Xenia, Queralt, Núria, Mar, Carla (Claudia, 83'), Gordo, Irina (Pascu, 89'), Llop (Leti, 52') i Pilar (Orteu, 86').

EUROPA: Ari, Moyano, Zaira (Sonia, 46'), Kaky, Joanna (Júlia, 70'), Pili Porta, Laia (Naira, 70'), Andrea Porta, Xiki (Ari Lara, 82'), Eybis i Clara.

ÀRBITRE: Mariona Peralta Geis, assistida per Iria Pujol Colell i Ainoa Casado Buendia.

TARGETES: Grogues a Joanna i Kaky (Europa).

GOLS: 1-0 (Carla, 12'); 1-1 (Clara, 32'); 2-1 (Irina, 41'); 3-1 (Irina, 61'); 4-1 (Pilar, 85').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.