'Meiga' triomf!

03 Desembre 2022 Xavi de la Ossa
Fins a quatre celebracions avui! Fins a quatre celebracions avui! Xavi de la Ossa

El Primer Equip femení continua amb pas ferm a la Segona RFEF signant una contundent victòria (0-4) a Vigo davant el Sárdoma.

Lliga · Jornada 11 · 03/12/22 · 13:30 h. · As Relfas

SÁRDOMA 0 - 4 EUROPA

bannercroniquesfemeni2223

Victòria plàcida i clara de les escapulades en la seva visita a terres gallegues. L'Europa ha plantejat un partit molt seriós des del primer minut i ha passat per sobre un Sárdoma que tret de dues ocasions inicials no ha mostrat sensació de ser equip perillós. Les gracienques acabaran, com a mínim, segones abans de la setmana de descans.

Primera Part

Inici contundent de l'Europa a Vigo amb una pressió molt alta sobre la sortida de pilota del Sárdoma i tenint amb molt de criteri l'esfèric en fase ofensiva. Tot i que ha costat més del que resultat ha deixat entreveure, les gracienques han generat amb perill en pràcticament totes les accions en què s'han apropat a porteria.

L'Europa ha obert la llauna al minut 23, no sense abans rebre dues accions del Sárdoma, que ha trobat en Yaiza la seva principal arma en atac. No obstant això, un xut a la mitja volta de Queralt dins l'àrea s'ha colat per l'escaire d'Alonso per fer pujar el 0-1. Deu minuts més tard ha estat el torn d'Angi, amb un xut al pal, posterior tir de Queralt i novament Angi per clavar el 0-2 en la seva estrena anotadora a la Segona RFEF.

Més enllà del resultat, l'Europa ha pogut marxar amb més avantatge als vestidors amb cop de cap de Bové fora i un xut d'Andrea Porta que ha acabat desviant la defensa local.

Partit amb poca història a la represa i amb un Europa que s'ha mostrat tremendament superior. El més important era no relaxar-se i aconseguir tancar el matx per evitar complicar-se la vida en una categoria que no deixa quasi respirar. La tasca ha estat completada amb molt bona nota.

Queralt ha tornat a treure la pols de l'escaire de la porteria defensada per Alonso amb un nou golàs per l'escaire i pocs minuts després Chami ha aprofitat una passada de Júlia per marcar a plaer el 0-4. A partir d'aleshores no han passat gaires coses més. El Sárdoma ha introduit una bateria de canvis per intentar competir d'una altra forma.

De la mateixa manera, Joan Bacardit ha donat descans a les futbolistes més habituals i ha provat a jugadores en posicions on no han disputat minuts fins ara. L'Europa ha continuat gaudint de bones ocasions per batre Alonso amb una activa Sara i Abad que han sortit amb molta intenció. El matx ha acabat amb una bona aturada a una de les poques accions ofensives de les locals.

SÁRDOMA:
Alonso, Ainoa, Yaiza, Andrea (Laura, 65'), Irene (Noelia, 60'), Nerea (Paula, 60'), Maria, Sara, Figueroa (Ainara, 60'), Elena i Xeila.

EUROPA: Janet, Júlia (Moyano, 67') Chami, Queralt, Pili Porta, Bové (Farreras, 67'), Andrea Porta (Clara, 77'), Fati, Ramos, Manau (Sara, 57') i Angi (Abad, 57').

ÀRBITRE: Manuel Ángel Rodríguez Barreira (Galicia), assistit per Daniel González Pérez i Sergiu Ilie Uleric (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Bové (Europa).

GOLS: 0-1 (Queralt, 23'); 0-2 (Angi, 32'); 0-3 (Queralt, 49'); 0-4 (Chami, 53').

Segona RFEF, Grup Nord.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Peque, Núria i Carla (lesió), Blanca (molèsties) i Jou (malaltia).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: la portera Alba / Pel Sárdoma han restat a la banqueta: Victoria i la portera Olalla.

Partit disputat amb sol i temperatura fresca.

Abans de l'inici del partit els dos equips han guardat un minut de silenci en memòria de l'àvia d'Andrea i Pili Porta. Estrena golejadora d'Angi a la Segona RFEF.