No han tingut la millor tarda

08 Novembre 2020 Redacció
Sense fortuna a Lleida Sense fortuna a Lleida R. V.

El Femení A del CE Europa ha concedit la primera derrota de la lliga en la visita a Pardinyes (2-0) en un partit amb poques opcions.

Lliga · Jornada 4 · 08/11/20 · 16:30 hores

PARDINYES
2 - 0 EUROPA

El matx ha començat sense massa control per part dels dos equips amb constants pèrdues de la pilota. La local Sònia ha tingut una opció al minut 14 i l'Europa ha replicat amb un cuir robat per Peque i servit a Laura per a que la davantera escapulada intentés una centrada que ha finalitzat en córner.

El Pardinyes ha tingut al llarg del partit diverses aproximacions gairebé mà a mà davant Mimi, però la majoria d'elles no les ha pogut resoldre, com una de Mariona on ha vist com la defensa gracienca li evitava la rematada en el darrer instant. A l'Europa li ha costat trenar combinacions i, quan ha recuperat la pilota, l'ha tornat a perdre massa aviat. Nany, reapareguda avui després de la lesió, ha tingut una bona opció rematant de cap una falta, però la pilota ha sortit massa creuada.

La represa ha tingut lloc amb un primer intent gracienc quan Laura ha rematat massa creuat. Acte seguit, l'Europa ha reclamat mans del Pardinyes dins l'àrea, però el joc ha seguit el seu camí. Al minut 56 l'equip de Gràcia no ha sabut aprofitar una sortida en fals de la porter Elian, fora de la seva àrea. Al final el Pardinyes ha desfet el perill.

Després de salvar-se l'Europa del primer gol al minut 64, quan Sònia, sola davant Mimi, ha fallat de cara a porta, la mateixa Sònia ha esmenat el seu error i, aprofitant una centrada al segon pal, ha entrat amb tot a l'àrea petita per signar l'1-0. El cop ha estat dur per un Europa al que ja se li estava fent llarga la tarda -però almenys conservava un punt- i ara havia d'anar a remolc. Les escapulades no han aconseguit arribar en cap acció més amb claredat a porteria i les locals han sentenciat al minut 93, quan Taberner ha fet el 2-0 rebent una pilota llarga a l'esquena de la defensa, regatejant Mimi i marcant de xut creuat.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

PARDINYES: Elian, Paula, Sàez, Vesi, Laia, Marta, Gemma, Andrea, Sònia (Itziar, 76'), Mariona (Taberner, 54') i Laura (Esther, 61').

EUROPA: Mimi, Nany (Sepha, 70'), Júlia, Fusté, Zaira, Laia (Pili Porta, 56'), Peque, Vale (Rachele, 67'), Ona, Laura i Abad (Farreras, 56').

ÀRBITRE: Laura Busto Chavala, assistida per Sandra Márquez Redondo i Andrea Salvador Sánchez.

TARGETES: Groga a Peque (Europa).

GOLS: 1-0 (Sònia, 65'); 2-0 (Taberner, 93').