Pagant penitència

30 Març 2018 Redacció
Una jugada del matx disputat avui Una jugada del matx disputat avui Josep Maria Vintró

Derrota a casa del Femení A per Setmana Santa contra el Sant Gabriel (1-2). Les visitants s'han avançat al marcador en dues ocasions.

Lliga · Jornada 24 · 30/03/18 · 11:30 hores

1 - 2 SANT GABRIEL

Duel igualat el disputat en jornada avançada al cap de setmana aquest matí al Nou Sardenya. Un duel estèticament lleig per a l'espectador on el Sant Gabriel s'ha mostrat més pràctic i efectiu per sumar els punts. Durant els 20 primers minuts del primer temps, l'Europa s'ha mostrat imprecís i irregular.

A partir d'aquí el conjunt dirigit per Cristian Aleza ha tingut cert control del joc i ha gaudit de les primeres ocasions a botes de Granados. No obstant, un xut des de fora de l'àrea de Paula, al minut 37, ha entrat fregant el pal, impossible d'aturar per Vintró. L'Europa, fins al descans, ha patit massa ansietat per buscar l'empat i s'ha enfilat el camí de vestidors amb 0-1.

A la represa s'ha aconseguit la igualtat abans d'arribar al primer minut de joc. Després d'una jugada col·lectiva, Pili Porta ha assistit per a Andrea Porta, qui ha posat les taules a l'electrònic. A partir d'aquí, deu minuts de superioritat escapulada però sense idees fresques a dalt i sense trobar aquella darrera passada per permetre una ocasió clara. Passats aquests deu minuts el duel s'ha tornat a nivellar.

Una pilota llarga del Sant Gabriel -que fins aquell moment havia estat defensant el punt- i aparentment sense aparent perill, ha provocat una mala entesa entre Júlia i Vintró. La pentinada de cap l'ha aprofitat Adriana Manau per fer l'1-2 al minut 73. Fins al final, ocasió clara de l'Europa, assistint Anabel a Andrea Porta, qui no encerta a fer gol amb tot a favor. Per l'altra banda, amb l'Europa ja arriscant amb defensa de tres, el Sant Gabriel podria haver ampliat el marcador.

EUROPA: Vintró, Moyano, Zaira (Alcocer, 70'), Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Eybis (Mònica, 83'), Marta Pou (Júlia, 63'), Anabel, Granados (Sònia, 56') i Nany.

SANT GABRIEL: Lara, Mireia, Carla, Laura, Cristina (Malena, 83'), Vanessa, Tània (Andrea, 89'), Delia, Mònica (Lydia, 67'), Paula (Ariadna, 60') i Adriana.

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez Miguel, assistida per Vicente Morales Donate i Carla Serna Parreño.

TARGETES: Groga a Júlia (Europa).

GOLS: 0-1 (Paula, 37'); 1-1 (Andrea Porta, 46'); 1-2 (Adriana, 73').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Partit avançat de la jornada 24, previst pel cap de setmana i jugat en divendres sant.