Penalitzadora segona part

08 Octubre 2023 Xavi de la Ossa
Mascaró intenta el gol en els últims minuts del partit Mascaró intenta el gol en els últims minuts del partit Xavi de la Ossa

En una segona part per oblidar, l'Europa cau per primer cop com a visitant aquesta temporada al Recasens davant l'AEM (2-1).

Lliga · Jornada 4 · 08/10/23 · 12 hores · Municipal de Recasens

AEM

2 - 1 EUROPA

Després de competir durant quaranta cinc minuts i avançant-se al marcador gràcies a la diana de Clara, les gracienques deixen escapar els punts en una segona part on l’AEM ha sabut llegir millor el partit i ha aprofitat les poques oportunitats generades per capgirar-lo.

Primera Part

Grans sensacions de l’Europa en el primer tram de partit enviant una pilota al travesser i amb ocasions d’una activa Mascaró en punta d’atac. De primeres, l’AEM ha mossegat i ha arribat amb perill a porteria d’Alba, però de seguida s’ha vist asfixiat per la bona (i alta) pressió gracienca en sortida.

Les lleidatanes han treballat amb paciència fins a aconseguir revertir la dinàmica inicial. La pausa d’hidratació ha anat bé per a les europeistes, que han acabat la primera part amb bones sensacions i marcant per marxar al descans per davant.

Precedit d’una acció similar de Pixu amb centrada cap a Manau, una bona recuperació de l’Europa ha permès una centrada de Sarita pràcticament a la frontal de l’àrea on esperava Clara amb el cap per fer una paràbola pràcticament perfecta que ha entrat per l’escaire sense que Laura Martí hagi pogut fer res.

Tot i les bones sensacions escapulades en la primera meitat, el cop l’ha donat l’AEM al minut 54 a la sortida d’un córner que no ha refusat bé l’Europa i Nuria, atenta al segon pal, ha marcat a plaer la diana de l’empat. El perill no ha acabat aquí, doncs les blaves han avisat dues vegades, que han estat dues intervencions d’Alba, abans de marcar el 2-1 que ha capgirat el matx al 71’ amb un xut frontal de Noelia que ha agafat per sorpresa a Alba.

L’Europa ha intentat tornar a agafar sensacions, però la precipitació provocada en part per la superioritat rival ha derivat en imprecisions que han evitat superar línies amb claredat per arribar a tenir ocasions clares davant porteria.

Tot i això, les gracienques ho han provat fins a l’últim instant, tot i que les arribades d’Ibra, Chami i Fati no han incomodat a Laura Martí. L’AEM ha tancat el partit amb una centrada enverinada d’Elisa que ha picat el travesser.

AEM: Laura Martí, Chibita, Noelia (Palacios, 89’), Mariajo (Raquel, 62’), Aithiara (Elisa, 76’), Reina, Alba (Loba, 89’), Anita, Nuria, Mar i Meri.

EUROPA: Alba, Chami, Mascaró, Bové, Albeta (Fati, 73’), Aina, Sarita, Ramos (Mar, 82’), Clara, Pixu (Ibra, 62’) i Manau (Queralt, 62’).

ÀRBITRA: Patricia Gómez Gómez (Madrid), assistida per Mireya Melero Pérez (Aragó) i Ayelen Soledad Hernández Hernández (Aragó).

TARGETES: Grogues a Albeta, Pixu i Chami (Europa).

GOLS: 0-1 (Clara, 44'); 1-1 (Nuria, 54'); 2-1 (Noelia, 71').

Primera RFEF.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Carla, Júlia, Sílvia i Pili Porta (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Dani, Magda i la portera Janet / Per l'AEM han restat a la banqueta: Hitomi, Evelyn i la portera Coba.

Partit disputat amb sol i calor.

Primera derrota com a visitant de la temporada. Estrena golejadora de Clara en partit oficial aquesta temporada.