Petit entrebanc

15 Gener 2017 Fran Capell
Taules a l'estadi Taules a l'estadi Josep Maria Clemente

En la seva cursa per arribar al 'top' de la classificació, el Femení A de l'Europa ha cedit un empat a casa davant un ordenat AEM (1-1).

Lliga · Jornada 16 · 15/01/17 · 16 hores

1 - 1 AEM

Després de la victòria a 'Can Barça' fa una setmana, l’Europa rebia el conjunt lleidetà amb la moral pels núvols tot i saber que seria difícil de superar. En una primer part amb poques oportunitats, l’Europa ha dominat la possessió de la pilota però sense crear gaire perill. Les poques ocasions han estat a pilotat aturada, tot i que a les acaballes Sonia ha xutat amb cert perill però Brigi, ben col·locada, ha aturat sense gaires dificultats. A falta de deu minuts pel descans, Anabel ha rebut una bona passada i ha marcat davant la sortida de la portera visitant. L’alegria escapulada tan sols ha durat cinc minuts, doncs després d’un servei de córner, la pilota ha arribat a Laia al segon pal i, des d'allà, ha afusellat Mireia.

A la segona part, l’Europa ha posat setge a la porteria de Brigi amb diverses incursions per banda de Sònia i Clara però que no han trobat rematadora. Kaky, a la sortida d’un córner, ha estat a punt de posar el 2 a 1, però el seu cop de cap ha sortit alt. L’AEM ha fet un pas enrere per treure un punt del Nou Sardenya i li ha sortit bé. Malgrat la seva insistència en atac, el Femení A escapulat, un pèl imprecís en els darrers metres, no ha aconseguit marcar el gol de la victòria.

EUROPA: Mireia, Zaira (Laia Castilla, 67’), Kaky, Marta, Júlia (Núria, 85’), Alcocer (Anna Sitjà, 67’), Pili Porta (Abril, 85’), Andrea Porta, Sònia, Clara i Anabel.

AEM: Brigi, Júlia, Vidal, Solà, Vesela (Paula, 76’), Marta, Sonia, Llop, Elvira (Mireia, 90’), Sara i Laia (Ainhoa, 65’).

ÀRBITRE: Cecília Muñoz.

TARGETES: Grogues a Pili Porta i Sònia (Europa) i a Marta i Elvira (AEM).

GOLS: 1-0 (Anabel, 35’); 1-1 (Laia, 40’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

La primera plaça de la lliga queda ara a cinc punts.