Pomada per a les ferides

30 Setembre 2018 Redacció
Triomf clar per començar a remuntar el vol Triomf clar per començar a remuntar el vol Josep Maria Clemente

Era obligat i ha caigut al sac. El Femení A escapulat ha guanyat a Mallorca el cuer Toppfotball (0-3) i suma els primers tres punts de la temporada.

Lliga · Jornada 4 · 30/09/18 · 12:30 hores

M. TOPPFOTBALL
0 - 3 EUROPA

No podia permetre l'Europa una quarta ensopegada seguida en una lliga on està cridat a lluitar per dalt i situar-se, a inicis d'octubre, amb zero punts al caseller. El conjunt gracienc ha fet el 0-1 al minut 23, obra de Laia Castilla. Tot i que aquest ha estat el marcador al descans, les de Toni Camacho han fet mèrits més que suficients per anar amb més diferència cap als vestidors.

Joanna ha topat amb el pal en una clara ocasió de gol. Pili Porta ha enviat una falta directa per sobre el travesser i també Clara hauria pogut fer un gol més en el primer perióde. A la represa, Clara sí ha trobat porteria i ha fet, ben d'hora, el 0-2 per no deixar opcions al dubte.

El 0-3, obra de Moyano al minut 75, moment ja del partit on el Mallorca Toppfotball ha hagut d'acabar abaixant els braços. En aquesta segona part Moyano hauria pogut fer doblet i també Zaira podria haver sumat una diana més al marcador en una rematada a la línia de gol. En definitiva, feina feta per un Europa que ha de començar a mirar d'escalar posicions i aprofitar aquest impuls per anar sumant victòries.

MALLORCA TOPPFOTBALL: Catalina Cueto, Verónica, Catalina Serra, Margalida Bennasar, Malin Elise, Martine, Margalida Cueto, Tiril, Miquela, Natàlia i Ana Maria.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Joanna, Pili Porta, Laia, Sònia (Zaira, 35'), Andrea Porta (Júlia, 71'), Eybis, Clara (Granados, 75') i Naira (Carla, 45').

ÀRBITRE: Juan Vega Martín, assistit per José Sánchez Ruiz i Javier Alemany Romero.

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Laia, 23'); 0-2 (Clara, 51'); 0-3 (Moyano, 75').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.

Primera victòria de la lliga després de començar el campionat amb tres derrotes seguides.