Primer triomf i primers punts del Femení A!

18 Octubre 2015 Redacció
Per fi cares d'alegria! Per fi cares d'alegria! Josep Maria Clemente

El Femení A de l'Europa va sumar els primers tres punts de la lliga en derrotar per 1 a 2 a l'Igualada a domicili. Les escapulades, molt conscienciades de la importància del partit després de cinc derrotes inicials seguides, van sortir molt intenses.

Lliga, Jornada 6 · Segona Divisió grup III · 17/10/15 · 11:30 hores

IGUALADA
1 - 2 EUROPA

Al minut 5 les escapulades es van avançar al marcador: Andrea Porta feia una passada a l'espai per a Sonia, que s'internava per banda esquerra i centrava per a que Clara afusellés Noelia. El gol va fer que l'Europa cedís el domini a les locals, que buscaven crear perill especialment amb pilotes llargues, aprofitant la velocitat de les seves davanteres. També en una sèrie de llançamets de córner va patir la defensa gracienca, que va aconseguir arribar al descans amb avantatge al marcador.

A la represa va arribar ràpidament l'empat: centrada de Judit des de la dreta i Marina, al segon pal, batia a Jessi. El gol no va enfonsar les escapulades, que es van refer i van fer-se amb el domini de joc i van tornar a avançar-se sobre el quart d'hora de la segona part, quan Clara veia avançada a la portera local i amb una precisa vaselina la batia des de trenta metres. El gol va fer que l'Igualada s'aboqués a l'atac, assetjant la porteria de Jessi, molt segura tot el partit.

L'Europa aprofitava els espais que deixaven les locals per contratacar per intentar sentenciar el partit. Al final, el marcador no es va moure més i l'Europa aconseguia la primera victòria, molt celebrada per les escapulades sobre la gespa i també al vestidor. Primers punts de la lliga i fi a la ratxa de derrotes.

IGUALADA: Noelia, Queralt, Carla (Elena, 52'), Miriam, Saez (Pilar, 52') Mariona, Marina (Jéssica, 59'), Janet, Esther, Núria i Judit.

EUROPA: Jessi, Kaky, Marta, Júlia (Carla, 77'), Eybis, Vane, Pili Porta, Andrea Porta (Laia Castilla, 66'), Laia Rodríguez (Núria, 56'), Clara (Ana Alcocer, 85') i Sonia.

ÀRBITRE: Galera Serrano.

GOLS: 0-1 Clara (5'), 1-1 Marina (46'), 1-2 Clara (61')

Jornada 6 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Primera victòria i primers punts de la lliga després de 5 derrotes inicials.