Primera derrota a casa

17 Gener 2021 Àngel Garreta
El Primer Equip femení ha concedit el primer 'KO' al Nou Sardenya El Primer Equip femení ha concedit el primer 'KO' al Nou Sardenya Àngel Garreta

Dos gols del Balears al primer temps han fet molt difícil la remuntada d'un Europa que, no obstant, l'ha fregat amb els dits (1-2).

Lliga · Jornada 12 · 17/01/21 · 16 hores

1 - 2 ATL. BALEARS

No s'ha pogut repetir el guió de Son Sardina i l'Europa no ha aconseguit tirar d'èpica al final per a rascar un punt i evitar la derrota. El matx ha començat amb uns minuts força igualats, intentant sortir les gracienques des del darrere i les visitants a robar pilotes al mig del camp.

Dels minuts 25 al 30, protagonisme per a Mimi. Primer, reaccionant ràpid a un xut sec de Gema. En segona instància, enviant a córner un refús de Júlia que ha sortit orientat cap a la pròpia porteria. Per a rematar-ho, estel·lar intervenció en un mà a mà davant Rosco que ja es cantava com el 0-1. Amb la punta de la bota esquerra, Mimi ha enviat a córner... un córner que, malauradament, s'ha convertit en el 0-1 que Marina Puebla ha enviat al fons de la xarxa de cap.

L'Europa no ha pogut connectar un xut directe entre pals en tot el primer temps mentre que les balears han aconseguit el 0-2 en un minut psicològic. Al 44 de partit, Gema, de fort xut en cursa arribant a la frontal, ha col·locat la pilota gairebé per l'escaire.

Durant més de 20 minuts de la represa no han arribat les ocasions de l'Europa per a poder-se ficar a discutir els punts a les seves rivals. L'escletxa per a l'esperança ha arribat al minut 70, quan un córner servit al segon pal no ha estat ni rematat en atac ni refusat en defensa, caient el cur als dominis de Pili Porta, qui ha controlat amb el pit i, amb la pilota a terra, ha connectat una vaselina en diagonal al segon pal que s'ha colat al fons de la xarxa malgrat fregar-la la portera Sandra amb els dits.

L'Europa ha intentat evocar el record de la setmana passada -amb 20 minuts de marge- per intentar empatar, però no ha tornat a gaudir de cap ocasió clara per a moure l'electrònic de l'estadi fins al minut 89, quan Sepha, de cap, ha enviat la pilota d'un servei de córner directament al travesser. Hauria pogut ser l'empat, però aquesta setmana la fortuna no ha acompanyat les gracienques.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Mimi, Júlia (Fusté, 45'), Peque, Moyano, Sara, Laia, Pili Porta, Zaira (Laura, 55'), Andrea Porta, Farreras i Vale (Sepha, 55').

ATL. BALEARS: Sandra, Fati (Ponce, 60'), Aida, Marga, Vicky, Carla, Abi (Neus, 77'), Rosco, Gema (Yoli, 72'), Lucía Corrales (Laura, 60') i Marina Puebla (Ray, 77').

ÀRBITRE: Marina Molina Quílez, assistida per Tània Marín Sánchez i Ariadna García López.

TARGETES: Grogues a Andrea Porta (Europa) i Ponce (Atl. Balears).

GOLS: 0-1 (Marina Puebla, 31'); 0-2 (Gema, 44'); 1-2 (Pili Porta, 70').