Punt amb fam de tres!

25 Abril 2021 Xavi de la Ossa
Una jugada del partit amb Rio com a protagonista Una jugada del partit amb Rio com a protagonista Àngel Garreta

L'Europa i el Son Sardina s'han repartit els punts (2-2) en un duel competit i on s'han signat tots els gols a la primera part.

Lliga · Jornada 26 · 25/04/21 · 14:45 hores

2 - 2 SON SARDINA

bannercroniquesfemeni

Els primers minuts han estat d'embranzida rival, amb un Son Sardina que ha atacat molt per banda esquerra. Cap al minut 5 de partit, Karla Bernejo s'ha escapat en profunditat, ha encarat Mimi i l'ha batut amb un xut creuat. La reacció europeista ha arribat al minut 16, quan Rio ha filtrat cap a Farreras, que sola ha batut Cati per sota les cames.

Amb el marcador estrenat per part dels dos equips el partit s'ha equilibrat i ha estat el Son Sardina qui ha intentat trencar l'empat amb un xut de Tania que ha refusat Mimi amb una gran estirada. Tot seguit, Maria Botello, debutant del juvenil, ha filtrat cap a Maria Farreras, que ha marcat el seu doblet amb una picada de molta classe per batre Cati. El Son Sardina ha respost amb el gol de l'empat quan Shaki s'ha quedat sola davant Mimi i ha acabat enviant-la a gol. Les balears encara han tingut dues oportunitats molt clares cap al final de la primera part, però s'han trobat de nou amb una providencial Mimi.

Després d'això, amb pas pels vestidors inclòs, el partit ha entrat en una fase de calma total. La calma es va trencar quan Cati va fer penal sobre Farreras i l'àrbitre no el va xiular. Les gracienques, esperonades per l'acció, van tenir una ocasió claríssima que va picar al travesser. Les escapulades ho han seguit intentant i va ser Abad qui ha provat un xut creuat que ha aturat Cati. La falta d'encert no va privar l'Europa de seguir intentant-ho. El partit va acabar de nou amb polèmica, quan Abad va caure dins l'àrea en la darrera acció del partit i novament l'àrbitre no va veure penal. El matx va acabar aqui i l'Europa s'emporta un punt davant un dels rivals que tenia per davant a la classificació.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Mimi, Moyano, Júlia, Maria Botello, Itziar (Zaira, 45'), Rio (Laia, 74'), Andrea Porta, Pili Porta (Peque, 64'), Laura Fernández, Maria Farreras, Sepha (Abad, 64').

SON SARDINA: Cati, Lau, Rachel, Tani, Elena (Neiro, 79'), Sònia, Núria (Fres, 87'), Shaki (Marga 72') , Melo (Keyla, 79'), Anaïs i Karla.

ÀRBITRE: Andrea Tena Colomé, assistida per Júlia Vázquez Sánchez i Laia Carrió Camarero.

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Karla, 5'); 1-1 (Farreras, 16'); 1-2 (Farreras, 24'); 2-2 (Shaki, 30').