Punt i final a la Segona Divisió

21 Abril 2019 Redacció
Foto del derbi contra el Barcelona B de la primera volta Foto del derbi contra el Barcelona B de la primera volta Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

El Femení A de l'Europa s'ha acomiadat de la lliga amb una derrota al camp del Barça (3-0) i tanca una temporada excessivament irregular.

Lliga · Jornada 26 · 21/04/19 · 11 hores

BARCELONA B
3 - 0 EUROPA

bannercroniquesfemeni

La temporada 2018/2019 arriba a la seva fi a la categoria de plata del futbol femení, categoria que passarà a ser de bronze la temporada vinent -on l'Europa hi seguirà prenen part- per la creació de la nova categoria 'pont' entre la Primera Divisió i la Segona Divisió, l'anomenada Primera B.

Ha estat una temporada massa irregular pel Femení A, perdent més de la meitat dels partits del campionat. En el darrer matx de la lliga el segon equip blaugrana no ha perdonat les escapulades sentenciant el matx amb un 3-0, arribant tots a la segona part i amb 20 minuts de diferència.

Al primer temps l'Europa ha aguantat bé, rebent només un parell d'ocasions. A la represa, ha obert el marcador Jana Fernández amb una arribada a la frontal on la jugadora del Barça s'ha obert angle entre dos rivals i ha ajustat al pal dret. Després han arribat les dianes de les dues Carla (Armengol i Martínez) que han arrodonit el marcador pel Barcelona B.

BARCELONA B: Paula Argelaguet, Helena (Alba, 77'), Laia, Berta, Jana, Paula Gutiérrez, Carla Armengol, Aida (Ariadna, 51'), Teresa (Carla Martínez, 63'), Zaira (Laura, 71') i Sara.

EUROPA: Mei (Núria González, 77'), Moyano, Zaira (Eybis, 77'), Kaky, Joanna, Pili Porta, Maria, Andrea Porta, Miriam, Nany (Montse Amella, 77') i Naira (Carla, 65').

ÀRBITRE: Alba Juvé Sanz, assistida per Ainhoa Vázquez Zarza i Andrea Tena Colomé.