Quan la pilota no vol entrar...

11 Octubre 2015 Fran Capell
Ratxa negativa del Femení A Ratxa negativa del Femení A Josep Maria Clemente

El Femení A no ha pogut sumar els primers punts en lliga en caure a casa per 0-2 enfront el Cerdanyola. L'Europa ha disposat d’un munt d’ocasions i al final ho ha pagat car. Un Cerdanyola més efectiu s’enduu els tres punts de l'estadi.

Lliga, Jornada 5 · Segona Divisió grup III · 11/10/15 · 11:30 hores

0 - 2 CERDANYOLA

Semblava que avui seria el dia. La primera victòria es resistia i l’ Europa ha volgut anar per feina. Carla ha avisat amb un xut des de fora l’àrea que ha aturat la portera visitant. Els primers minuts han estat totalment escapulats i Clara ha començat a portar perill amb les seves intervencions. De mica en mica el Cerdanyola ha anat situant-se millor en el terreny de joc i al minut 23 Mònica ha aturat un fort xut des de fora l’àrea d’ Adame. Al minut 33 ha arribat una de les jugades clau del partit. Abril ha fet una passada esplèndida a Sònia que, sola davant Nora, xutava per sobre el travesser. Dos minuts després, Clara, en jugada individual, s'ha desfet per velocitat de la seva defensora i, en un mà a mà amb la portera del Cerdanyola, fallava amb tot a favor.

Tot just a la següent jugada, el Cerdanyola llançava un contraatac i Raquel marcava per alt després d’una bona passada en profunditat. Del possible 1-0 s'ha passat al 0-1. Això ha deixat estabornit a l’Europa i el Cerdanyola s’ha crescut. Producte d’això, després d’un error defensiu per part del conjunt local, Chivi ha aprofitat per marcar el 0 a 2. La segona part ha començat amb un Europa amb ganes de marcar aviat i intentar remuntar. Als primers deu minuts de la represa, l’Europa ha provat de sorprendre Nora en diferents ocasions. Però ha estat Sandra la que ha disposat d’una oportunitat molt clara, rematant de cap, fora. El Cerdanyola buscava a la contra el gol que sentenciés el partit. El darrer quart d’ hora del partit ha estat trepidant. L’Europa ha fet el darrer esforç i les internades de Sònia i Marina provocaven dubtes a la defensa visitant. Una bona internada de Clara feia que la seva centrada no hi arribés, per ben poc, Sònia.

Al minut 75 la mateixa Sònia ha estat víctima d’un clar penal. Clara ha xutat i Nora ha encertat en aturar una de les darreres oportunitats per retallar distàncies. Encara tindria una de molt bona l’Europa. Núria ha entrat per banda i la seva centrada la rematava de cap Marina i estavellava la pilota al pal. Estava vist que avui la pilota no volia entrar després de tantes ocasions escapulades. Abans de finalitzar el partit Carla (Cerdanyola) feia un fort xut des de fora l’ àrea que tocava el travesser de la porteria defensada per Mònica. La setmana vinent l’Europa disposarà d’una altra oportunitat per estrenar el seu compte de punts davant l’Igualada.

EUROPA: Mònica, Eybis (Laia Castilla,46’) Júlia, Marta, Kaky, Vane, Carla (Núria, 79’), Abril, Judit (Marina 62’), Clara i Sònia.

CERDANYOLA: Nora, Angela, Elena (Blázquez 46’), Vane, Chivi (Andrea 75’), Zaira(Carmen 62’), Carla, Ainhoa(Sandra 56’), Raquel, Nerea i Adame.

ÀRBITRE: Ponce Moreno

TARGETES: Grogues a Marta, Kaky i Carla per part de l’ Europa i a Vane del Cerdanyola

GOLS: 0-1 Raquel (36’); 0-2 Chivi (42’).

Jornada 5 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Cinquena derrota en cinc partits de lliga.