Reacció per seguir sumant

29 Gener 2017 Redacció
Una jugada del matx d'aquest matí Una jugada del matx d'aquest matí Josep Maria Vintró

El Femení A de l'Europa iguala un 2-0 desfavorable contra el Sabadell (2-2 final) i continua sense conèixer la derrota en els darrers nou partits.

Lliga · Jornada 17 · 29/01/17 · 12:15 hores

SABADELL
2 - 2 EUROPA

Segon empat consecutiu. Després de l’aturada del campionat local, el conjunt escapulat era conscient que la visita al Sabadell era trampa. Malgrat la distància en la taula de classificació, un ‘renovat’ equip local ha posat les coses molt complicades a les noies d’Àlvaro del Blanco. La primera part ha estat molt competida, amb pocs espais interiors i una pressió avançada d’ambdós equips. L’efectivitat ha marcat un primer acte on a l’Europa li ha costat entrar en el partit.

Curiosament, en el minut 7, l’àrbitre ha anul·lat un gol local després d’un servei de falta i, d’ençà aquest moment, les gracienques han donat un pas endavant. Després de vàries ocasions, en el minut 25 l’Europa ha gaudit de l’aproximació més perillosa. Una extraordinària paret entre Alcócer i Anabel ha deixat sola aquesta última davant Sílvia però la davantera escapulada no ha pogut finalitzar en gol. En els millors moments del Femení A, una pèrdua en sortida de pilota ha suposat l’1-0 local amb un gran gol de Lidia, que després de retallar a Kaky ha superat Mireia amb un col·locat xut a l’escaire.

En la segona meitat l’Europa ha pitjat una marxa més, sabedor que amb una mica més d’encert de cara a gol el resultat podia canviar. Tot i això, el partit s’ha complicat encara més en el 53. Una nova pèrdua en l’inici de jugada ha acabat amb el 2-0 de Roco. Però aquest equip no es rendeix mai, i encara menys davant les adversitats. Primer Clara, després d’una gran assistència d’Alcócer i després Pili, que ha recollit un refús a la frontal de l’àrea per a engaltar un gran xut, han igualat el partit en 14 minuts. L’Europa era el dominador del matx, amb un joc més fluït que en la primera meitat i amb bones aproximacions.

La remuntada ha estat en las botes d’Anabel, que escorada dins l’àrea petita s’ha trobat amb una bona intervenció de Silvia que ha evitat el 2-3. Amb el transcurs del partit el Sabadell ha anat trencat el ritme escapulat amb interrupcions constants i, malgrat no poder completar la remuntada, les noies d’Àlvaro del Blanco ja acumulen nou partits sense perdre.

SABADELL: Silvia, Yaiza, Marta, Lidia, Georgina, Maria del Mar, Desireé, Maria (Abigail, 74’), Laura, Cristina i Maria Teresa (Carla (52’).

EUROPA: Mireia, Sitjà (Zaira, 80’), Pou, Kaky, Júlia, Pili, Abril (Carla, 55’), Andrea, Nuria (Clara, 55’), Anabel i Alcócer.

ÀRBITRE: Mariona Peralta, assistida per Devani Cervantes i Alba Ives Jove.

TARGETES: Grogues a Kaky i Andrea (Europa).

GOLS: 1-0 (Lidia, 36’); 2-0 (Cristina ‘Roco’, 53’); 2-1 (Clara, 56’); 2-2 (Pili, 70’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.