Refetes amb contundència!

19 Novembre 2022 Xavi de la Ossa
L'Europa celebra un dels tres gols marcats a Torrelodones L'Europa celebra un dels tres gols marcats a Torrelodones Xavi de la Ossa

L'Europa torna a sumar de tres després de dues jornades sense fer-ho amb victòria al camp del Torrelodones (0-3).

Lliga · Jornada 9 · 19/11/22 · 16:00 h. · Municipal Julian Ariza

TORRELODONES 0 - 3 EUROPA

bannercroniquesfemeni2223

Dos partits sense aconseguir la victòria semblaven masses per un equip que ha començat la temporada de manera espectacular. Com si l'ascens aconseguit la temporada passada i ser un dels equips 'novells' de la categoria no fos la realitat. L'empat a Getafe i la derrota davant el Racing van posar de manifest que la Segona Federació és una categoria molt dura i precisament per això era important retrobar-se amb la victòria. L'Europa ha reaccionat d'allò més bé al Municipal Julian Ariza i sota el fred de les terres madrilenyes suma tres punts més pensant en rebre el líder la pròxima setmana.

Primera Part

La intensitat de l'inici ha quedat esborrada pel primer gol de Manau als sis minuts després de parar la pilota en una centrada de Fati i rematar a plaer per obrir el marcador. El control del partit ha estat per un Europa que s'ha fet amb el cuir i l'ha mogut amb molt de criteri fins a aconseguir trobar l'espai per generar ocasions de perill sobre la porteria de Pao.

Tres ocasions molt clares rubricades amb un xut de Clara que quasi ha anat al travesser han estat la tònica d'una primera part que ha anat perdent ritme per les constants aturades per diferents xocs entre futbolistes europeistes i de l'equip rival.

Enmig de tantes ocasions les gracienques han trobat porteria per segona vegada amb una bona acció de Fati que ha acabat refusant Pao i Andrea Porta ha aprofitat el rebot per fer el segon. La primera part, però, ha quedat tacada per la lesió d'Herranz, que ha patit una dislocació d'espatlla en una caiguda després d'un xoc amb Fati.

A la represa l'Europa ha semblat entrar amb més intensitat, però la realitat és que el Torrelodones ha estat més encertat tant amb pilota com a l'hora de generar ocasions. Després d'aquest tram d'incertesa, l'equip de Joan Bacardit s'ha fet fort sobre la gespa i ha aconseguit capgirar la dinàmica gràcies a un golàs d'Andrea Porta, que ha enviat el cuir a l'escaire des de la frontal de l'àrea.

A partir d'aquí el partit ha transcorregut entre ocasions del Torrelodones, que ha tingut una de molt clara a quatre minuts d'acabar en un mà a mà amb Alba que la portera escapulada ha desviat amb molt d'encert, i amb l'equip escapulat no aprofitant les ocasions generades.

Amb el xiulet final l'equip torna al camí de la victòria en un partit que podria haver acabat amb un marcador més favorable a l'Europa. Era important guanyar sensacions a una setmana de rebre el Pradejón, líder de la categoria i que ve de guanyar el Racing per 3-0. El Nou Sardenya viurà una nova tarda d'emoció.

TORRELODONES: Pao, Lina, Maria (Noelia, 58'), Tita (Maria Martin, 58'), Mamen, Gema, Noe, Wini (Ali, 58') , Grande, Sandra (Busky, 76') i Herranz (Maca, 45').

EUROPA: Alba, Júlia, Chami, Pili Porta, Bové (Angi, 84'), Farreras (Moyano, 84'), Andrea Porta, Fati (Abad, 73'), Ramos, Clara (Queralt, 73') i Manau (Sara, 73').

ÀRBITRA: Xiularà el partit Paula Porcuna Sánchez (Madrid), assistida per Miriam Martín Casillas i Virginia Fernández Albadalejo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sandra (Torrelodones) i a Manau (Europa).

GOLS: 0-1 (Manau, 6'); 0-2 (Andrea Porta, 45'); 0-3 (Andrea Porta, 57').

Segona RFEF, Grup Nord.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Blanca (decisió tècnica), Peque, Jou, Núria i Carla (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: la portera Janet / Pel Torrelodones han restat a la banqueta: Marta i la portera Lucia.

Partit disputat amb núvol i fred.

Clara ha disputat el seu partit oficial número 200 amb la samarreta de l'Europa. L'Europa torna a guanyar després de dues jornades sense sumar els tres punts. Andrea Porta passa a ser la màxima golejadora de l'equip amb 6 gols.