Remuntada escapulada!

24 Abril 2016 Redacció
Final de temporada plàcid pel Femení A Final de temporada plàcid pel Femení A Josep Maria Clemente

Un ‘hat-trick’ de Sònia permet l’Europa sumar una nova victòria en un partit on tots dos conjunts han estat capaços de capgirar un marcador advers. Finalment, 3-2 pel Femení A davant La Roca.

Lliga, Jornada 24 · Segona Divisió grup III · 24/04/16 · 12 hores

3 - 2 PB LA ROCA

L’enfrontament tenia objectius molt diferents per a l’Europa i La Roca. Les locals, que no volen deixar escapar la cinquena plaça, s’enfrontaven a un equip vallesà que havia de guanyar si volia mantenir les esperances de jugar a la Segona Divisió Nacional la temporada vinent. Els primers minuts de matx han estat d’allò més elèctrics i amb gols a totes dues porteries. Sònia, que avui ha estat de dolç de cara a pgol, ha inaugurat el marcador en el minut 2 després d’aprofitar el refús de la portera vallesana a una centrada de Núria.

Però l’alegria ha durat poc per a les noies d’Álvaro del Blanco. Segons més tard, La Roca ha empatat l’enfrontament en una jugada molt similar a l’1-0 i que Ania ha culminat. En els següents instants de partit l’Europa ha gaudit de dues bones ocasions de gol, a peus de Núria i Judit, però La Roca, amb un bon plantejament defensiu, s’ha anat perfilant com el protagonista del primer període i s’ha apropat amb més perill a la porteria de Mònica. El primer avís visitant ha arribat als 34 minuts de partit. Gemma ha engaltat un potent xut llunyà que ha fregat l’esquena de Laia i s’ha acabat estavellant contra el travesser. I un minut després, Mònica ha aturat un penal a Ana Vigara després d’encertar la intenció de la jugadora visitant. Ja a les acaballes del primer acte, les visitants han capgirat el marcador. Gemma ha guanyat molt bé l’esquena de Kaky i ha superat amb un suau xut a Mònica.

El descans li ha vingut bé a l’Europa que, a la segona meitat, ha estat l’amo i senyor del partit. El joc era molt més fluid, amb llargues circulacions de pilota que acabaven generant ocasions de gol. Tot i la clara milloria de les locals, la remuntada s’ha fet esperar. Abans de l’empat, però, Sònia ha fet lluir a Judit amb un excels xut que la portera visitant ha tret de la mateixa escaire. Al minut 73, l’extrem esquerre escapulada ha finalitzat una gran combinació col·lectiva de l’Europa amb un xut col·locat a la base dreta de la porteria de La Roca, fent impossible la sortida de Judit. Però l’Europa no volia l’empat i ha premut una marxa més. Carlita, en una de les primeres pilotes que tocava, ha fet una gran centrada a Sònia que, en aquesta ocasió, ha buscat el pal esquerre per a culminar la remuntada. El 3-2 feia justícia a la segona meitat que el Femení A ha efectuat i que permet a l’Europa sumar l’onzena victòria de la temporada.

EUROPA: Mònica, Sitjà (Júlia, 80'), Kaky, Marta, Núria (Carlita, 76'), Laia Rodríguez (Abril, 56'), Ana Alcócer, Andrea, Clara, Sònia, Judit (Carla, 56') i Clara.

PB LA ROCA: Judit, Irene (Anna, 61'), Alba, Olga, Lidia, Ana Chamorro, Ana Vigara, Tania, Gemma, Ania (Zoraida, 71') i Maria.

ÀRBITRE: Josep Vilaró, assistit per Carlos Penas i Sergio Suárez.

GOLS: 1-0 (Sònia, 2’); 1-1 (Ania, 3’); 1-2 (Gemma, 44’); 2-2 (Sònia, 73’); 3-2 (Sònia, 77’).

Jornada 24 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

La Roca baixa matemàticament de categoria.