Retorn a casa amb triomf

Retorn a casa amb triomf L'equip ha tornat a casa després de les obres a l'estadi i ha signat una victòria

El Nou Sardenya ha tornat a acollir els partits del Femení A com a local i ho ha fet amb un triomf contra el conjunt balear del Son Sardina. Les escapulades s'han refet així de la derrota de la setmana passada. Andrea Porta, Clara i Carla han estat les autores de les tres dianes del quadre europeista.

Lliga · Jornada 4 · 05/10/14 (12 H) · Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 3 - SON SARDINA 2

Les escapulades han hagut de remuntar el gol inicial mallorquí: al minut 6, una badada defensiva escapulada en una jugada a pilota aturada l'ha aprofitat Tania per afusellar a Mònica i posar per davant les visitants. La reacció gracienca no s'ha fet esperar i al minut 8, un llançament de córner de Vane l'ha rematat al segon pal Andrea Porta per restablir l'empat al marcador.

L'Europa ha portat el control del partit però les imprecisions i precipitació a l'hora de crear joc dificultaven l'arribada de jugades de perill. Passada la mitja hora de joc, bona internada de Pili per banda dreta i la seva passada de la mort des de línia de fons l'aprofitava Clara per marcar el segon gol gracienc. Amb aquest dos a u, s'arribava al descans. A la represa s'ha accentuat el domini escapulat i en un nou llançament de córner, Carla de cap feia el tres a un.

En el darrer quart d'hora, la pressió de les jugadores gracienques ha baixat i el Son Sardina s'ha fet amb el domini del joc. Fruit d'un més que dubtós penal, les mallorquines retallaven diferències al minut 77. Tot i això, l'Europa ha aconseguit mantenir l'avantatge i ha sumat tres punts importants que mantenen l'equip a la zona alta de la classificació.

EUROPA: Mònica, Mar (Teixi 55'), Marta, Kaky, Carlita, Vane, Pili Porta (Guiu,79'), Carla, Andrea Porta, Clara (Granados 77') i Sango (Ana Alcocer, 70').

SON SARDINA: Marta, Claudia, Laura, Victoria, Sonia, Tania, Ana Isabel (Delgado, 72'), Balle, Maria, Patricia (Cloe, 58') i Isa (Teresa, 77').

ÀRBITRE: Carballo Vázquez.

TARGETES: Grogues a Carla i Guiu de l'Europa.

GOLS: 0-1 Tania (6'), 1-1 Andrea Porta (8'), 2-1 Clara (36'), 3-1 Carla (59'), 3-2 Victoria (p) (77')