Retorn a la normalitat

19 Novembre 2017 Redacció
Zaira condueix la pilota durant el matx d'aquest matí a Gràcia Zaira condueix la pilota durant el matx d'aquest matí a Gràcia Josep Maria Vintró

Després de tres partits sense poder aconseguir la victòria, el Femení A de l'Europa ha signat un 2-0 a casa contra el Levante Las Planas.

Lliga · Jornada 10 · 19/11/17 · 11:30 hores

2 - 0 LEVANTE LAS PLANAS

Victòria balsàmica de l'Europa davant un conjunt rival que no ha incomodat les escapulades. La superioritat gracienca, evident sobretot en els primers 30 minuts, s'ha traslladat al marcador a tocar del quart d'hora de joc quan una passada de Sònia, agafant l'esquena de la línia defensiva del Levante, ha estat aprofitada per Clara per superar la portera rival amb l'exterior de la seva bota.

Amb les escapulades dominant el partit i l'electrònic, l'Europa ha gaudit de dues bones oportunitats per ampliar el marcador, en especial en un servei de cantonada on Carla ha obligat a una molt bona estirada de la portera visitant. Passada la mitja hora el Levante ha estirat línies i ha arribat a zona de finalització diverses vegades sense més resultat final que algun petit ensurt per a la defensa de les jugadores de Cristian Aleza.

A la represa, ritme més alt de partit per part dels dos equips: a l'Europa li ha interessat anar a 'matar' el partit i al Levante fer els possibles per rascar un empat. Al minut 61, una nova passada a l'esquena de la defensa del conjunt vermell ha estat aprofitada en aquesta ocasió per Anabel per fer el 2-0 definitiu, tot superant la desesperada sortida de la portera. El matx no ha tingut més història.

EUROPA: Vintró, Zaira (Anabel, 53'), Kaky, Carla (Alcocer, 53'), Pili Porta, Sònia (Granados, 68'), Andrea Porta, Eybis, Júlia (Marta Pou, 62'), Clara i Nany.

LEVANTE LAS PLANAS: Anna, Maria, Laura, Andrea, Ruth, Judith Góngora (Clàudia, 75'), Nerea, Marta, Dèbora (Alba, 36' i aquesta per Soukaina, 68'), Belen i Judith Saubi (Sònia, 89').

ÀRBITRE: Sandra Márquez Redondo, assistida per Coral Couso Cuadrado i Carla Borràs Polo.