S'allunya la tercera plaça

03 Abril 2017 Nicolás Arlanzón
Una jugada del matx Una jugada del matx Josep Maria Clemente

Tot i la bona recta final, el Femení A cau a casa davant un Espanyol B (0-1) que va saber castigar i sobreviure gràcies a la seva portera.

Lliga · Jornada 24 · 02/04/17 · 17 hores

0 - 1 ESPANYOL B

Malgrat haver quallat un gran inici, les escapulades van veure com l’Espanyol es va posar ben d’hora per davant en el marcador. Clara Niubó, al contraatac després d’una pèrdua de les gracienques, va firmar el 0-1 amb una hàbil vaselina que va superar per alt a Mireia. La reacció no es va fer esperar i les europeistes, imposant el seu físic i la seva maduresa, es van fer amb el control parcial del matx.

Poc abans del descans, van poder empatar amb un u contra u que la portera visitant, una inspiradíssima Laura Jansà, va refusar amb una gran intervenció. A la segona part, el setge de l’Europa va ser constant. Les més clares, un nou cara a cara amb la portera visitant que aquesta va tornar a solucionar amb èxit, un xut al lateral de la xarxa, i una pilota que va marxar alta després d’una jugada plena d’embolics dins de l’àrea.

Lamentablement, tot i dominar la possessió i el ritme del matx, el merescut empat no va arribar i les gracienques van caure per la mínima davant el seu rival per la tercera plaça. A falta de dues jornades pel final de la competició, les escapulades, que estan signant un any històric, es troben a 6 punts de l’Espanyol.

EUROPA: Mireia, Carla, Pili, Castilla (Sònia, 75'), Andrea, Eybis (Andrea, 58'), Julia, Marta Pou, Alcocer (Sitjà, 58'), Anabel i Clara.

ESPANYOL B: Laura Jansa, Nerea, Esther, Julia, Irene, Marta Llopis (Laura Marcet, 64'), Bernadi, Sandra, Carla Niubó (Aida, 67'), Maria (Carla Moyano, 89') i Elena (Mireia, 80').

ÀRBITRE: Ester Parramon Monerris, assistida per Alba Jové Sanz i Iria Pujol Colell.

TARGETES: Grogues a Carla (Europa) i a Irene (Espanyol B).

GOLS: 0-1 (Carla Niubó, 22').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

Quarta derrota de la temporada, segona consecutiva a casa.