Saludeu el nou Europa!

14 Febrer 2021 Xavi de la Ossa
Pinya per celebrar el gol del triomf Pinya per celebrar el gol del triomf Blai Lagé

Triomf de mèrit i prestigi l'obtingut per un Primer Equip Femení a l'alça en la seva visita al camp del Sant Gabriel (0-1).

Lliga · Jornada 16 · 14/02/21 · 12 hores

SANT GABRIEL
0 - 1 EUROPA

L’Europa viu en estat de gràcia després d’aconseguir tres victòries en els darrers tres partits. Les escapulades s’han convertit en el primer equip a sumar tres punts al camp del Sant Gabriel aquesta temporada, un dels candidats a ascendir a Reto Iberdrola.

En un partit on hi ha hagut molta disputa al mig del camp, en especial durant la primera part, les gracienques han sortit amb les idees molt clares i convençudes que podien treure un resultat positiu en un camp molt complicat. Les aproximacions a la primera part les ha tingut el quadre europeista. Pili Porta i Laura Fernández han protagonitzat les primeres accions i després ha estat Sara del Estal amb un xut a les mans d’Alba, qui també ha aturat l’aproximació de Farreras minuts després.

L’Europa es trobava còmode al partit, però el Sant Gabriel ha avisat amb un xut llunyà de Paula que ha obligat Mimi a estirar-se per evitar el primer local. Amb tot, la rèplica ha arribat amb el gol de Sara a la mitja hora de partit. La càntabra ha vist com una pilota rebotada al seu cos suposava el primer del matí pel seu equip. Una diana que ha fet créixer l’Europa encara més. Tot seguit, Laura Fernández ho ha tornat a provar, però ha topat amb una inspirada Alba, que s’ha estirat per desviar-la a córner. Les locals, però, seguien tenint ocasions aïllades, que han resolt les escapulades sense problemes.

A les acaballes de la primera part, Sara Serna ha intentat picar-la per sobre Mimi, però la portera no ho ha permès. La sortida dels vestidors ha portat la millor versió d’un Sant Gabriel que ha demostrat el perquè de la seva candidatura a l’ascens. Les de Jordi Campuzano han pressionat per aconseguir l’empat, tot i que Farreras s’ha colat en els bons minuts rivals per marcar un gol que no ha pujat al marcador per fora de joc. A partir d’aquí el Sant Gabriel ha donat algunes passes endavant per buscar igualar el matx, tot i que les ocasions no han suposat un perill real davant una Mimi molt segura durant els noranta minuts. Quan el temps estava vençut, Peque intentava un xut llunyà que ha marxat fora per poc... Xiulet final i tres punts de prestigi!

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

SANT GABRIEL: Alba Sánchez, Laura Ariza, Laura Chamizo, Monica Orteu (Lara Palomino, 46’), Guadalupe Martínez (Shara Codina, 60’), Sara Serna, Paula Sánchez, Malena Martínez, Anna Pascual, Paula Navas, Julia Torregosa.

EUROPA: Mimi, Moyano, Júlia, Pili Porta, Farreras (Laia, 87’), Andrea Porta, Fusté, Peque, Laura, Sara i Sepha (Ona, 70’).

ÀRBITRE: María Rodríguez Moya, assistida per Lucia Llavero Tello i Ana Collado Hidalgo.

TARGETES: Grogues a Shara Codina (Sant Gabriel) i a Sepha i Laura (Europa).

GOL: 0-1 (Sara, 30’).