Segona victòria consecutiva

24 Març 2019 Redacció
Eybis en una jugada del partit Eybis en una jugada del partit Xavier Massó

Per quarta vegada en aquesta temporada, el Femení A de l'Europa ha enllaçat dues victòries consecutives. Avui, 2-1 contra el Sant Pere Pescador.

Lliga · Jornada 23 · 24/03/19 · 11:30 hores

2 - 1 SANT PERE PESCADOR

En un partit gens brillant, l'Europa s'ha imposat per la mínima diferència a un equip de la zona baixa de la lliga. En un campionat on el conjunt escapulat només guanya o perd (no empata un partit de lliga regular des del 10 de desembre del 2017), el partit disputat a l'estadi ha servit per sumar 6 de 6 en els darrers dos duels.

L'encontre no ha tingut un bon ritme en general, però sí ocasions per lamentar per part dels dos equips per poder estrenar l'electrònic molt abans de quan s'ha acabat fent en realitat. La primera meitat ha acabat sense cap diana. El gol que ha obert la llauna ha arribat d'una centrada de Moyano que Andrea Porta ha pentinat i ha rematat Siegrist de cap.

El 2-0, tretze minuts després, obra d'Andrea Porta després de fer un control orientat a l'àrea gran i clavar el cuir amb la dreta al pal llarg. A falta de deu minuts pel final el Sant Pere Pescador ha retallat distàncies mitjançant un penal transformat per Blanca. Tot i el marcador ajustat, finalment no hi ha hagut ensurts i els punts s'han quedat al Nou Sardenya.

EUROPA: Mei, Moyano, Zaira (Eybis, 71'), Kaky, Pili Porta, Maria (Laia, 64'), Andrea Porta, Siegrist (Granados, 71'), Míriam, Nany i Naira (Carla, 64').

SANT PERE PESCADOR: Maria, Maria del Carmen, Ana Núria, Sílvia, Blanca, Marina, Jennnifer, Andrea (Asia, 81'), Laia, Laura Rey i Laura Gasull.

ÀRBITRE: Marta Galego Salguero, assistida per Ana Domínguez Palacios i Ariadna Escribano Domene.

TARGETES: Grogues a Kaky (Europa) i a Sílvia (Sant Pere Pescador).

GOLS: 1-0 (Siegrist, 54'); 2-0 (Andrea Porta, 67'): 2-1 (Blanca, 80').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.