Sense premi

19 Març 2017 Fran Capell
No s'ha pogut sumar a casa No s'ha pogut sumar a casa Josep Maria Vintró

Un Levante Las Planas efectiu s'ha endut els punts de Gràcia (1-2). El Femení escapulat ha disposat d'opcions però no ha pogut empatar.

Lliga · Jornada 22 · 19/03/17 · 17 hores

1 - 2 LEVANTE LAS PLANAS

El partit ha començat amb una falta lateral favorable al Levante que Judith ha enviat al travesser. Dos minuts després, la mateixa jugadora ha marcat de vaselina després d’un refús de Mònica que havia sortit de la porteria als peus de Gio. L’Europa ha respost quan Sonia ha fet una bona jugada personal i la passada enrera no l’ ha arribat a caçar Andrea Granados.

A la següent jugada, la mateixa Andrea ha etzibat un fort xut que ha donat al pal. L’ Europa ha dominat en aquest tram i ha posat setge a la porteria de Kaely, que ha hagut de lluir-se quan Anna Sitjà ha xutat des de la frontal. A la mitja hora, Clara ha recollit una pilota rebutjada per la defensa visitant i el seu xut ha topat de nou amb el pal. Poc abans del descans, el Levante s’ha aprofitat de la passivitat defensiva escapulada i la central Joanna ,que s’havia incorporat a l’atac, ha marcat superant per baix a Mònica. Molt premi pel Levante en aquests primers quaranta-cinc minuts.

Al segon temps s'ha vist un Europa més decidit en atacar però mancat de definició i un Levante defensiu per aguantar el resultat. Tot i així, les ocasions han escassejat en bona part de la segona meitat i fins els darrers deu minuts de joc no s’ha animat el matx. A set minuts pel final, Clara ha trencat el fora de joc i ha marcat de vaselina davant la sortida desesperada de Kaely. Encara hi havia temps per a marcar l’empat. De fet, aquest podria haver arribat quan, gairebé en la darrera jugada del partit, la mateixa Clara ha vist com en aquesta ocasió sí, Kaely feia una doble aturada impressionant i evitava la possibilitat de sumar un punt.

EUROPA: Mònica, Kaky (Laia Castilla, 70’), Carla (Zaira, 78’), Júlia, Eybis (Anabel, 57’), Sitjà (Abril, 84’), Pili Porta, Andrea Porta, Andrea Granados, Clara i Sonia.

LEVANTE LAS PLANAS: Kaely, Mury, Cris, Nekane, Joanna, Laura, Judith, Lucy (Ana Mª, 75’), Laura (Sonia, 68’), Gio i Andrea.

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez.

TARGETES: Grogues a Kaky i Júlia (Europa) i a Lucy i Andrea (Levante Las Planas).

GOLS: 0-1 (Judith, 4’); 0-2 (Joanna, 44’); 1-2 (Clara, 83’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.