'Set' de victòria!

09 Gener 2022 Xavi de la Ossa
Tarda de celebració de gol rere gol Tarda de celebració de gol rere gol Jordi Batuecas

El 2022 ha començat de la millor manera possible pel Primer Equip femení golejant a casa el Pardinyes (7-0).

Lliga · Jornada 14 · 09/01/22 · 16 h · Nou Sardenya

EUROPA 7 - 0 PARDINYES

L'equip gracienc ha iniciat la segona volta del campionat amb un plàcid triomf contra el darrer classificat. L'equip escapulat manté el ritme en el nou any al capdavant de la classificació.

Primera Part

Les gracienques han dominat el duel des del seu inici i gaudint d'aproximacions. La primera clara del matx ha arribat als nou minuts de joc, quan Fati ha centrat i Codi no ha caçat bé la rematada, enviant el cuir per sobre el travesser. Dos minuts després, opció per a Anabel amb un xut tou. La més clara, no obstant, ha arribat al minut 13, quan Farreras ha rebut al segon pal una centrada de Chami i el seu xut creuat, que semblava entrar, ha marxat llepant el pal.

El degoteig d'ocasions ha estat constant. Voltant el quart d'hora, dues noves accions: primer Codi a la mitja volta i, posteriorment, una centrada de Chami rematada per Fati i que ha aturat Castells. Després de tanta insistència, l'Europa ha estrenat el marcador al minut 21 en una centrada on Codi ha engaltat una mitja volta que s'ha colat per l'escaire oposat. Un bonic gol per obrir la llauna. El segon podria haver arribar a un minut per la mitja hora de joc quan Codi ha rebut dins l'àrea petita una centrada des de l'esquerra i, amb la portera ja vençuda i pràcticament sobre la línia de gol, ha enviat el cuir per sobre el travesser quan la diana ja es cantava.

Finalment, la pròpia Codi ha materialitzat el 2-0 després que la portera Castells no aconseguís blocar bé un xut de Farreras. La número 20 de l'Europa, atenta al rebot, ha fet diana. A poc pel descans, Bové ha tingut una bona ocasió en rebre una passada en profunditat arribant a la frontal de l'àrea i, davant la pressió de la central, provar un xut creuat que ha sortit fora per dos pams. Abans d'enfilar el camí de vestidors, el 3-0 ha arribat gràcies a una rematada de cap de Fati.

La segona meitat del matx ha començat amb moviment a la banqueta local, donant entrada a Sepha, Peque i Abad i fent ja el 4-0 al minut de joc per acabar de deixar el duel més que sentenciat. La diana ha estat obra de Bové, qui ha aprofitat una deixada d'Abad per picar-la per sobre la portera visitant.

La diferència al marcador ha donat pas a uns minuts més calmats sense deixar de dominar l'Europa en cap moment i sense patir cap ensurt en defensa. El cinquè ha arribat en una acció on Abad, des de la línia de fons, ha deixat per a Vale qui, d'esquenes a l'arc, ha marcat amb un cop de taló. Poc després ha arribat el sisè, obra de Peque arribant a una centrada al segon pal i picant el cuir a dalt, impossible per a la portera visitant.

L'Europa no s'ha conformat i ha seguit atacant. Eshter, a la sortida d'un córner, s'ha estrenat com a golejadora fent el 7-0 al minut 75.

EUROPA: Núria, Chami (Peque, 45'), Esther, Farreras (Vale, 61'), Anabel, Coral, Fati, Rio (Abad, 45'), Míriam, Bové (Andrea Porta, 52') i Codi (Sepha, 45').

PARDINYES: Castells (Mireia, 45'), Mar Bosch (Clara, 45'), Aida, Laura, Mariona, Ainara, Abadía, Esther (Elda, 51'), Clàudia, Marian i Vicy (Maria Bea, 45').

ÀRBITRE: Ariadna García López (Vallès Occidental), assistida per Tania Marín Sánchez (Vallès Oriental) i Maria Rodríguez Moya (Vallès Oriental).

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Codi, 22'); 2-0 (Codi, 32'); 3-0 (Fati, 44'); 4-0 (Bové, 46'); 5-0 (Vale, 65'); 6-0 (Peque, 68'); 7-0 (Esther, 75').

Campionat de Lliga Nacional, Grup III.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Pili Porta, Moyano, Cos, Sara i Júlia (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Carla i la portera Anna / Pel Pardinyes han restat a la banqueta: cap jugadora. Han participat totes les convocades.

Partit disputat amb sol baix al primer temps i fred al segon.

Andrea Porta ha jugat, en aquest partit, el seu duel oficial número 200 amb la samarreta de l'Europa.