Somiem?

11 Desembre 2016 Fran Capell
L'Europa, consolidat com 'outsider' L'Europa, consolidat com 'outsider' Fran Capell

El Femení A de l'Europa ha derrotat per 3 a 1 el Son Sardina en un partit distret i amb força ocasions pels dos equips al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 14 · 11/12/16 · 16 hores

3 - 1 SON SARDINA

Els primers compassos del partit han esdevingut amb un domini altern, sense dominador clar, i les arribades han estat a les dues porteries. Als disset minuts de joc, Carla, de vaselina, ha fet el primer aprofitant un rebuig fora l’àrea de Tere, que ha vist com la pilota l’ha superada per dalt. A la següent jugada, Clara ha fet un golàs després d’una jugada personal des de banda esquerra de l’atac escapulat i ha etzibat un xut que ha entrat pel pal llarg de la porteria del Son Sardina.

Han estat els millors moments de les gracienques i Clara primer, amb un mà a mà amb Tere, i Alcocer, poc després, xutant alt, haurien pogut sentenciar. El Son Sardina ha disposat d’algunes ocasions a les acaballes de la primera part, però Mireia, molt atenta, les ha evitat amb solvència. La segona part ha començat molt bé per a l’Europa i als deu minuts de la represa, Carla, altre cop de vaselina, ha fet el tercer i gairebé ha sentenciat.

A partir d’aquest moment les escapulades s’han relaxat i el Son Sardina ha sovintejat l’àrea gracienca ocasionant perill. Mireia ha fet intervencions de mèrit, però no ha pogut fer res quan Clau ha fet el que seria el resultat final 3 a 1. Els darrers minuts han estat molt moguts amb ocasions sobre les dues porteries. Finalment, l'Europa suma el sisè partit consecutiu sense perdre, amb cinc victòries i un empat i a cinc punts del líder. Somiem?.

EUROPA: Mireia, Marta, Kaky, Zaira (Anna Sitjà, 60'), Eybis, Carla, Pili Porta, Alcocer (Anabel, 55’) , Andrea Porta (Abril, 81’), Sonia i Clara (Andrea Granados, 71’).

SON SARDINA: Tere, Ponce, Ray, Nany, Marina, Clau (Isa, 72'), Tania, Yoli, Marga, Raquel i Fiol.

ÀRBITRE: Andrea Acevedo.

TARGETES: Groga a Clara (Europa).

GOLS: 1-0 (Carla, 17’); 2-0 (Clara, 19’); 3-0 (Carla, 55’); 3-1 (Clau, 72’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

L'Europa es col·loca a 5 punts de la primera plaça de la lliga.