Sumar es resisteix

28 Setembre 2015 Redacció
El Femení A ha fet mèrits per a un millor resultat El Femení A ha fet mèrits per a un millor resultat Fran Capell

Derrota per la mínima del Femení A en un partit que ha dominat, especialment a la segona part, i on les escapulades han tingut vàries ocasions de gol. Finalment, però, els punts han volat cap a les Balears amb el triomf del Son Sardina (0-1).

Lliga, Jornada 3 · Segona Divisió grup III · 27/09/15 · 17:30 hores

EUROPA 0 - 1 SON SARDINA

Després d'una primera mitja de domini altern, l'Europa s'ha fet amb el domini del partit i en els minuts finals de la primera part s'ha apropat sovint a l'àrea visitant. El domini s'ha accentuat a la segona part, i han arribat jugades de perill: Clara amb un xut des de la frontal que ha rebutjat la portera i Sonia amb un cop de cap que ha sortit fora per poc.

Quan més dominava l'Europa, el Son Sardina ha fet el gol de la victòria, en una internada per la dreta del seu atac i passada al centre de l'àrea on Yolanda, tot sola, ha batut a Mònica. El gol ha accentuat encara més el domini gracienc, i les ocasions s'anaven succeint; la més clara, un cop de cap de Pili Porta que s'ha estavellat al travesser. Sense encert rematador, les escapulades han vist com volaven els tres punts cap a Mallorca.

EUROPA: Mònica, Eybis (Anna Sitjà,65'), Pili Porta, Marta, Kaky, Vane, Abril (Júlia,65'), Laia Castilla (Judit,65'), Laia Rodríguez, Clara i Sonia.

SON SARDINA: Maria Teresa, Victoria, Marina, Sonia, Claudia, Jessica (Laura,53'), Tania (Estefania,88'), MªJosé, Esme, Yolanda (Catalina,77') i Raquel.

ÀRBITRE: Congost Larrosa.

GOLS: 0-1 Yolanda (56')

Jornada 3 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Tercera derrota en tres partits de lliga.