Superades

07 Març 2021 Xavi de la Ossa
L'equip, a remolc en el duel d'avui L'equip, a remolc en el duel d'avui Blai Lagé

El Femení escapulat perd el seu segon partit seguit davant un Pardinyes (0-2) que ha sorprès amb la seva intensitat al primer temps.

Lliga · Jornada 19 · 07/03/21 · 11:30 hores

0 - 2 PARDINYES

El Pardinyes ha començat marcant tres minuts després de començar el partit mitjançant Abad. L'Europa ha intentat igualar la intensitat amb una ocasió de Farreras que ha tret Elian en el cara a cara. No obstant, el bon inici intens de les lleidetanes ha continuat i, després d'un travesser, Andrea ha posat el segon al marcador.

A partir d'aquest gol, l'Europa ha estabilitzat el partit tot i que el Pardinyes s'ha mantingut més intens. Les gracienques han tingut dues ocasions seguides, una de Sepha i l'altra de Laura, però cap de les dues ha agafat porteria. A les acaballes de la primera meitat, Laura ha assistit Pili, que no ha pogut finalitzar per fora de joc. L'Europa ha sortit millor a la segona part, però ha hagut de lidiar amb les anades i vingudes pròpies del partit.

Laura ha tingut un apropament en iniciar el segon temps i Taberner ha respost amb una ocasió lleidatana. El Pardinyes encara ha tingut una doble ocasió claríssima per ampliar distàncies, però s'ha trobat amb una providencial Núria González. A poc a poc, les grogues-i-negres han tornat a equilibrar el partit i l'han portat al seu terreny.

Cap al final del matx, Ona ha tingut una altra opció sola davant la portera del conjunt escapulat, però Núria, de nou providencial, ha evitat mals majors. L'Europa ho ha seguit intentant i Laura ha tingut una nova ocasió, però el partit ha acabat en atac rival i la marxa de tots els punts cap a Lleida.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

EUROPA: Núria, Moyano, Nany, Itziar (Laia, 72'), Pili, Farreras, Andrea, Fusté, Peque, Laura i Sepha (Anabel, 59').

PARDINYES: Elian, Sàez, Vessela, Andrea, Abad, Marta, Taberner, Sara (Aida, 77'), Gemma (Ona, 77'), Laia i Orteu (Anna Nadal, 85').

ÀRBITRE: Marta Galego, assistida per Andrea Coca i Júlia Vázquez.

TARGETES: Groga a Pili Porta (Europa).

GOLS: 0-1 (Abad, 3'); 0-2 (Andrea, 17').