Superioritat amb mínim botí

Taules en la matinal del Nou Sardenya Taules en la matinal del Nou Sardenya Àngel Garreta

El Femení A va empatar davant l'AEM (1-1) en un partit on es va mostrar superior però en què no va ser capaç de batre les lleidetanes. Els primers vint minuts de partit van ser de domini gracienc, però sense crear ocasions a l'àrea rival. L'AEM va tenir la millor ocasió en un remat de cap que va poder aturar Mònica.

Lliga · Jornada 21 · 15/03/15 (11:30 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 1 - AEM LLEIDA 1

L'Europa portava el pes del partit i l'AEM es defensava amb ordre i intentava aprofitar les pèrdues de pilota escapulades per sortir a la contra. Amb l'empat inicial es va arribar al descans. Res va canviar a la segona part, amb un Europa voluntariós però poc fluid en la generació de joc, i un conjunt visitant a veure-les venir.

Al minut 63, Clara, a la sortida d'un córner, avançava l'Europa. El gol, vist l'escàs bagatge ofensiu lleidetà, semblava que donaria els tres punts a l'Europa, però al minut 72 va arribar el gol de l'empat de l'única manera que podia arribar: pèrdua de pilota de l'Europa en zona de creació, i Pixu, atenta i ràpida, aprofitava l'ocasió per encarar Mònica i batre-la en la seva sortida. Al final, repartiment de punts i l'Europa que segueix lluitant per aconseguir la tercera posició.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Marta, Kaky, Vane, Pili Porta (Anna Sitjà, 49'), Ana Alcocer (Carla, 70'), Andrea Porta (Marina,81'), Clara i Sango (Núria, 70').

AEM LLEIDA: Judit, Neus, Vesela, Fanny (Alba, 71') Cristina, Paola (carla, 75'), Janira, Sara (Achoura,46'), Pixu, Lidia (Meri, 68') i Anna.

ÀRBITRE: Garcia Peñacoba.

TARGETES: Groga a Pili Porta de l'Europa.

GOLS: 1-0 Clara (63') 1-1 Pixu (72')