Triomf 'in extremis' del Femení A

01 Maig 2016 Redacció
Gran final de lliga del Femení A Gran final de lliga del Femení A Josep Maria Clemente

Un gol de Marina, al minut 89 de partit, dóna la victòria a un Femení A que suma quatre jornades sense conèixer la derrota. Les escapulades s'han imposat per 2-3 a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol.

Lliga, Jornada 25 · Segona Divisió grup III · 01/05/16 · 12:15 hores

ESPANYOL B
2 - 3 EUROPA

Abonades a remuntar, les noies d’Álvaro del Blanco han sumat el dotzè triomf de la temporada per a seguir mantenint la cinquena posició de la taula a falta d’una jornada per tancar la Lliga. En un partit on el Femení A sempre ha anat a remolc en el marcador, els primers compassos han estat marcats pel tempteig de tots conjunts, que no han trepitjat l’àrea rival fins el minut 14, quan Mònica ha tret una gran mà a xut de Geraldin. Això ha reactivat un Europa que era el dominador de la pilota però no acabava d’encertar en l’última passada.

Per contra, l’Espanyol ho fiava tot al contraatac i, en el minut 29, el conjunt local ha desaprofitat un tres contra un després que a Ivet se li escapés el control quan estava sola davant Mònica. Sis minuts més tard, però, el conjunt blanc-i-blau no ha perdonat una mala sortida de pilota de l’Europa. Després d’una recuperació de Geraldin, Nerea, escorada a l’àrea, ha inaugurat el marcador amb un col·locat xut que ha superat Mònica pel pal curt. A la segona meitat, pluja de gols. El primer d’ells ha estat obra de Carlita al sis minuts de la represa. Carla ha iniciat el contraatac amb una gran passada a Clara qui, després de trepitjar àrea, ha assistit a Carlita. La ‘3’ escapulada ha afusellat Laura amb un gran xut que ha entrat per l’escaire. Amb l’1-1 l’Europa ha donat un pas endavant i es sentia més còmode sobre la gespa, però un desajust defensiu en el minut 60 ha permès a Laura tornar a avançar l’Espanyol.

El 2-1 ha arribat quan millor estava jugant l’Europa però, tot i això, les de Gràcia no han abaixat els braços i han aprofitat l’estratègia per igualar el partit. En el minut 75, Marina, que tot just feia nou minuts que havia substituït Laia Rodríguez, ha servit una excel·lent falta al punt de penal i Abril s’ha aixecat per sobre de tota la defensa local per a connectar un potent cop de cap que ha significat el 2-2. Els darrers quinze minuts de partit han estat més oberts malgrat el cansament acumulat. Tots dos conjunts han estirat més les línies buscant el gol del triomf i els atacs han estat constants, però el premi, com ja va succeir en la passada jornada, ha estat per a l’Europa.

A falta de pocs segons per complir el temps reglamentari, Clara ha rebut entre línies i ha assistit a Marina que, després d’un retall a la defensa, ha batut Laura amb un xut creuat. Segona remuntada consecutiva i tres punts que permeten sumar al Femení A 39 punts, superant, així, els registres de la temporada passada.

ESPANYOL B: Laura, Julia, Nerea, Andrea Ferrer, Andrea Cortés, Laura Marcet, Marta, Judith, Ivet, Geraldin i Clàudia.

EUROPA: Mònica, Eybis (Sitjà, 60'), Kaky, Marta, Júlia, Abril, Carla (Laia Castilla, 60'), Alcócer, Carlita (Núria, 60'), Laia Rodríguez (Marina, 67') i Clara.

TARGETES: Grogues a Carla (Europa) i Andrea Cortés (Espanyol B).

GOLS: 1-0 (Nerea, 35’); 1-1 (Carlita, 51’); 2-1 (Laura Marcet, 60’); 2-2 (Abril, 75’); 2-3 (Marina, 89').

Jornada 25 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Penúltima jornada de la temporada i segona remuntada consecutiva en lliga per sumar el triomf.