Un inici de 2018 molt ferm

14 Gener 2018 Redacció
Una acció del partit d'avui Una acció del partit d'avui Josep Maria Vintró

El Femení A capgira el marcador i s'imposa al sempre complicat AEM al Nou Sardenya (2-1). Inici triomfant d'any amb dos victòries seguides.

Lliga · Jornada 15 · 14/01/18 · 11:30 hores

2 - 1 AEM

Les europeistes han sortit connectades al partit, duent la iniciativa i controlant el joc. No obstant, en un error Pichu ha fet el 0-1, fent canviar el guió inicial de l'encontre. Les lleidatanes han començat a sentir-se còmodes al camp amb 20 minuts de bon futbol però sense oportunitats clares. L'equip gracienc s'ha reenganxat al partit als darrers deu minuts, especialment amb Sònia per banda i amb centrades que no han trobat rematadora.

A la represa, l'Europa ha sortit disposat a tot. Carla i Andrea han combinat amb una passada a banda a Sònia. Una centrada-xut de la jugadora del conjunt gracienc ha agafat per sorpresa Subies i s'ha convertit en l'empat. El gol ha acabat de fer creure a les locals, posant una marxa més i amb una defensa solvent. Carla, crescuda, s'ha fet dominadora del mig del camp.

En aquesta dinàmica ha arribat el segon. Carla ha resolt amb l'exterior del peu una jugada fabricada per banda esquerra. En diversos atacts posteriors l'Europa podria haver fet el tercer, però l'AEM, amb el marcador en contra, s'ha estirat i ha intimidat Ari en els darrers instants. En resum, punts importants per mantenir la nova dinàmica en un duel amb molt ofici.

EUROPA: Ari, Zaira (Laia, 55'), Kaky, Carla, Pili Porta (Anabel, 55'), Sònia (Anna Sitjà, 86'), Andrea Porta, Eybis, Marta Pou, Clara i Nany.

AEM: Subies, Vernet, Nadia, Lídia (Marta Sáez, 74'), Becerra, Meritxell, Sònia (Laia, 56'), Núria, Júlia, Pichu i Marina.

ÀRBITRE: Victoria Petrova Borislavova, assistida per Teresa Purti Páez i Ester Erra Leiva.

TARGETES: Grogues a Andrea Porta i Sônia (Europa).

GOLS: 0-1 (Pichu, 9'); 1-1 (Sònia, 50'); 2-1 (Clara, 69').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.