Un Levante superior

Un Levante superior Les visitants han demostrat perquè són les màximes aspirants a l'ascens

El Levante Las Planas ha demostrat al Nou Sardenya perquè és el màxim favorit a l'ascens a Primera Divisió, mostrant-se des de l'inici del partit superior a un Europa que arribava al partit amb baixes importants. Les visitants s'han fet des del xiulet inicial amb el domini total del partit.

Lliga · Jornada 5 · 12/10/14 (11:30 H) · Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 1 - LEVANTE LAS PLANAS 4

El conjunt vermell ha controlat el joc, atacant la porteria de Mònica; per la seva banda, l'Europa només podia defensar-se amb ordre i buscar tímids contratacs. Tot i el domini del Levante, aquest tampoc ha creat clares ocasions de gol en el primer temps. Un cop a l'esquena a les acaballes de la primera part ha impedit Vane seguir en una segona part on l'Europa ja no ha pogut resisitir l'atac visitant.

Així, al minut 53, després d'una pèrdua de pilota al mig camp, i amb una més que possible falta a la portera Mònica, l'extrem Sonia avançava al Levante. Al minut 65, Ausi feia el zero a dos que posava molt difícil la remutada escapulada.

Tot i així, Sango amb un xut creuat ha reduit distàncies i ha donat una mica d'esperances a les gracienques al minut 71, però només treure de mig camp, ràpid contratac visitant i Sara feia pujar el 1 a 3, que ja ha acabat de matar qualsevol opció escapulada. La mateixa Sara, ja al minut 87, ha rubricat el marcador.

EUROPA: Mònica, Alba, Teixi, Kaky, Carlita, Vane (Anna Sitjà, 46'), Pili Porta, Carla, Guiu, (Marina 67'), Andrea Porta i Sango.

LEVANTE LAS PLANAS: Tere, Elba, Berta, Carol, Sonia, Sara, Zaida (Maria,90'), Cubí, Ausi (Nina,79'), Gemma (Carriba,64') i Ximel (Eli,71').

ÀRBITRE: López Jiménez.

TARGETES: Grogues a Kaky i Pili de l'Europa i a Ausi i Sara del Levante.

GOLS: 0-1 Sonia (53'), 0-2 Ausi (65'), 1-2 Sango (71'), 1-3 Sara (72'), 1-4 Sara (87')