Un motor espatllat en ple enlairament

27 Octubre 2019 Redacció
Derrota difícil d'assimilar Derrota difícil d'assimilar Josep Maria Clemente

Quan el Femení A semblava disposat a escalar posicions a la taula, ha ensopegat al camp del cuer que tenia zero punts, el Terrassa (3-2).

Lliga · Jornada 7 · 27/10/19 · 13 hores

TERRASSA
3 - 2 EUROPA

Dura derrota escapulada en territori egarenc davant un conjunt que, en sis jornades, havia perdut tots els duels fins ara disputats... i això que el matx ha començat força bé, amb el primer gol del matí per a l'Europa en el primer xut de la primera part, obra de Pili Porta. Havien passat cinc minuts.

Al Terrassa li costava sortir amb la pilota, però feia mal quan l'Europa la perdia. En una d'aquestes pèrdues ha arribat l'empat i, en una altra posterior, el conjunt egarenc ha capgirat el marcador fins arribar al descans. A la represa tot semblava indicar que la cosa aniria millor per a un Europa que, a més, ha empatat en una bona jugada on Andrea ha filtrat una passada a Farreras per a fer diana.

Les locals, però, no han fet cap pas enrere davant un Europa que buscava tenir possessions més llargues. Novament, però, en una altra pèrdua, ha arribat la sentència local. Fins al final l'Europa ha intentat marcar però sense encert en la definició.

TERRASSA: Andrea, Marta Campanales, Samanta, Yael, Alexia, Maria del Rocio (Júlia, 28'), Ainhoa, Judit Domene (Judit Hurtado, 89'), Maria del Mar, Laura Marcet (Lydia, 59') i Laura Caballero (Marta Alegre, 77').

EUROPA: Gigi, Zaira (Farreras, 45'), Kaky (Clara, 70'), Itziar (Míriam, 45'), Pili Porta, Andrea Porta, Abad, Carlota (Laia, 63'), Anabel, Cos i Nany.

ÀRBITRE: Alba Jové Sanz, assistida per María Rodríguez Moya i Sandra González Jiménez.

TARGETES: Grogues a Laura Caballero, Laura Marcet, Maria del Rocio i Lydia (Terrassa) i a Clara i Ferreras (Europa).

GOLS: 0-1 (Pili Porta, 5'); 1-1 (Ainhoa, 21'); 2-1 (Judit Domene, 39'); 2-2 (Farreras, 61'); 3-2 (Ainhoa, 66') .