Una maneta a domicili

L'Europa, de celebració L'Europa, de celebració Arxiu CE Europa (Fran Capell)

La visita del Femení A de l'Europa a terres aragoneses s'ha signat amb un 0-5 aconseguit íntegrament en la segona part contra la Peña Ferranca.

Lliga · Jornada 4 · 01/10/17 · 12:30 hores

PEÑA FERRANCA
0 - 5 EUROPA

L'Europa ha dominat des del principi al seu rival, que ha plantat un bloc molt replegat amb 5 defenses i 4 migcampistes, no superant en cap moment el seu propi mig camp. Durant el primer temps les escapulades ho han intentat de diferents maneres, però sense èxit, veient frustrades les seves ocasions en la darrera zona de definició.

Al minut 10 de partit l'equip gracienc ha hagut de lamentar la lesió de Pili Porta, qui s'haurà de fer proves al genoll els propers dies per determinar-ne l'abast. Al segon temps, l'Europa ha desfet ben ràpid el tap a l'àrea local. Després d'una passada de Kaky, un cop de taló d'Andrea, trencant la línia defensiva, servia per a la posterior finalització d'Anabel. Sis minuts més tard Kaky traçava una diagonal, controlant la pilota Anabel i fent el segon gol, diana que encarrilava el partit.

Clara i de nou Anabel, marcant el seu tercer gol, posaven el 0-4 que matava definitivament el matx. Sònia, a servei de Sitjà, rematava la feina amb el 0-5. Cal destacar el debut de Mònica Casado amb les escapulades.

PEÑA FERRANCA: Maria, Sarika (Isabel Arilla, 68'), Jetzabel, Pilar, Isabel González (Lucia, 60'), Julia, Ana Coscojuela, Ariadna (Rocio, 68'), Sara, Cristina i Ana Cordón (Sílvia, 75').

EUROPA: Ari, Carla (Eybis, 62'), Nany, Julia (Anna Sitjà, 46'), Kaky, Laia, Pili Porta (Chamorro, 10'), Andrea Porta, Sonia, Zaira (Mònica Casado, 75') i Clara.

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Anabel, 49'); 0-2 (Anabel, 55'); 0-3 (Clara, 59'); 0-4 (Anabel, 68'); 0-5 (Sonia, 86').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.