Una victòria Clara

20 Octubre 2019 Redacció
Clara Clemente celebra amb Cos el quart gol europeista Clara Clemente celebra amb Cos el quart gol europeista Jordi Batuecas

Triomf de l'Europa en un partit més disputat que el que diu el marcador contra el Vic Riuprimer (4-1) en el dia del retorn de Clara a la gespa.

Lliga · Jornada 6 · 20/10/19 · 16 hores

4 - 1 VIC RIUPRIMER

bannercroniquesfemeni

Onze mesos, gairebé un any, ha trigat Clara Clemente en tornar als terrenys de joc. La davantera escapulada, formada a la base del club, ha viscut una reaparició en forma de victòria en un matx que ha deixat els punts a casa. L'Europa no ha fet un joc tan dominant com en anteriors partits, però ha gaudit d'ocasions, com una de Farreras enviant la pilota al cos de la portera rival.

Passat el quart d'hora i fruit d'una gran desmarcada, Andrea Porta ha fet el primer de la tarda. L'Europa ha seguit insistint però el Vic ha estat a punt de treure suc d'una passada desafortunada. La davantera visitant, incomprensiblement, ha xutat al pal.

A la represa l'Europa ha fet un pas endavant i s'ha tornat a situar en camp contrari. A la sortida de dos córners l'equip s'ha posat ràpidament 3-0 al marcador. El Vic, però, no volia sortir golejat i ha començat a allargar les línies. Queralt ha provocat una pena màxima que ella mateixa ha transformat. Amb tot, l'Europa ha tornat a aprofitar un servei de cantonada al minut 82 per deixar el partit resolt amb gol de Cos.

EUROPA: Gigi, Zaira (Clara, 70'), Kaky, Pili Porta, Farreras (Alba, 80'), Andrea Porta, Carlota (Laia, 73'), Míriam (Itziar, 45'), Anabel, Cos i Nany.

VIC RIUPRIMER: Aina Pagespetit, Marina Peya, Natàlia (Aina Portell, 76'), Queralt, Mònica, Júlia, Núria (Mireia, 58'), Carlota (Carla, 58'), Alba i Clara (Marina Palmero, 45').

ÀRBITRE: Meritxell Guàrdia Ferrer.

TARGETES: Grogues a Míriam i Andrea Porta (Europa) i a Júlia i el tècnic José Antonio Ruiz (Vic Riuprimer).

GOLS: 1-0 (Andrea Porta, 16'); 2-0 (Farreras, 47'); 3-0 (Pili Porta, 49'); 3-1 (Queralt -p-, 55'); 4-1 (Cos, 82').