Vencen i convencen en el primer triomf a domicili d'aquesta temporada

07 Febrer 2021 Redacció
Celebració sobre la gespa al final del partit Celebració sobre la gespa al final del partit

El Primer Equip Femení del club ha guanyat 0-2 el Zaragoza B en un dels millors partits de la temporada i signant el primer triomf a fora.

Lliga · Jornada 15 · 07/02/21 · 12 hores

ZARAGOZA B
0 - 2 EUROPA

Ha sortit fort l'Europa al partit, volent dominar el joc. Fruit d'això, fins i tot ha vist entrar la pilota al fons de la xarxa en un xut de Pili Porta, però l'acció ha quedat prèviament anul·lada per fora de joc. Als tretze minuts, Sara ho ha provat des de força lluny i el cuir que per poc no es cola entre pals.

El filial del Zaragoza ha fet llavors un pas endavant i Mimi ha resolt amb encert qualsevol intent local ja sigui a la contra o a pilota aturada. Passada la mitja hora, Moyano ha posat a prova la portera Sandra, qui ha aturat el seu xut. Al tram final del primer temps ha augmentat la duresa del joc quan l'Europa ha semblat fer un pas endavant i dominar més la pilota.

Als darrers instants del primer temps ha arribat una jugada polèmica: fora de joc en l'atac de l'Europa i el Zaragoza B que ha posat la pilota en joc amb un xut directe des de llarga distància que ningú ha tocat i ha acabat al fons de la xarxa. Quan les jugadores locals ho estaven celebrant i les escapulades reclamant que no es pot servir la pilota de forma directa, sinó indirecta, i menys encara des de molts metres endavant del fora de joc, l'àrbitre ha acabat anul·lant l'acció i fent treure de nou la pilota al Zaragoza des del punt correcte indicat.

Als vuit minuts de la represa, Sepha ha tingut la primera opció de la segona part en un xut que ha acabat a mans de la portera Sandra. Mimi, acte seguit, ha salvat un mà a mà claríssim i ha resultat providencial. Als deu minuts, l'Europa ha fet el 0-1 en un córner servit per Laura que Sepha, de cap, ha enviat al fons de la xarxa. El gol ha donat ales a un conjunt gracienc que, poc després, podria haver repetit encert amb les mateixes dues protagonistes en una centrada per la banda, però en aquesta ocasió la rematada de Sepha no ha acabat en gol.

Moyano ha tingut opció de fer el 0-2 a poc més d'un quart d'hora pel final però el seu xut ha topat amb la fusta de la porteria local. Al tram final, tot i l'avantatge al marcador i la necessitat del Zaragoza B d'empatar, ha sigut l'Europa qui ha tingut més opcions, com un xut de Laia que ha aturat la portera, una gran jugada individual de Farreras que no ha trobat rematadora... i la cirereta del pastís amb el 0-2, obra de Laura en una gran jugada individual des de mig camp i xutant de lluny -marca de la casa!- i veient com el cuir entrava tot i tocar amb els dits la portera Sandra.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

ZARAGOZA B: Sandra, Andrea, Elena (Vanessa, 68'), Belén, Blanca (Cristina, 65'), María Andrada, Sara Fernández, Natalia Ledesma (Maria Muñoz, 65'), Sofía, Sara Pérez i Natalia Rodríguez.

EUROPA: Mimi, Moyano, Fusté, Júlia (Nany, 88'), Sara, Ona (Laia, 45'), Pili Porta, Andrea Porta, Sepha (Peque, 65'), Laura i Farreras (Rio, 83').

ÀRBITRE: Sara Garcés Martín, assistida per Rocio Balongo Arroyo i Teresa Acerete López.

TARGETES: Groga a Andrea (Zaragoza B).

GOLS: 0-1 (Sepha,  56'); 0-2 (Laura, 83').