Victòria a l'escapulada!

12 Setembre 2021 Xavi de la Ossa
L'Europa celebra amb els escapulats la seva victòria L'Europa celebra amb els escapulats la seva victòria Xavi de la Ossa

L'Europa suma la segona victòria consecutiva en l'estrena de lliga al Nou Sardenya davant l'Espanyol B (4-3).

Lliga · Jornada 2 · 12/09/21 · 19:00 h · Estadi Nou Sardenya

EUROPA 4 - 3 ESPANYOL B

No hi ha millor manera d'iniciar una competició que aconseguint victòries. A més, aquests èxits no només es mesuren pel fet d'arribar, sinó per la manera com ho fan. L'Europa ha donat dues passes de gegant en la seva estrena en la temporada 2021/22. La setmana passada contundent victòria al camp del Pardinyes i aquesta ha doblegat l'Espanyol B, un dels rivals a batre del Grup 3 de la Primera Nacional. No només ha vençut, sinó que ho ha fet amb una menys des del minut 34 de partit.

Primera Part

No tot el que acaba bé comença de la mateixa manera i aquest és el cas de les gracienques, que no han entrat de la millor manera al partit. L'Espanyol B ha fet una millor posada en escena davant les imprecisions locals. Amb l'embranzida d'una afició que ha convertit el Nou Sardenya en una olla de pressió, Alicia ha estat la primera a obrir el comptador de les ocasions al cap de deu minuts d'haver iniciat l'encontre.

Tot seguit, les periques han obert el marcador quan Ari Sánchez ha aprofitat una pèrdua dins l'àrea i ha aprofitat per anotar a plaer. A partir d'aleshores, l'Europa ha fet una passa endavant i ha començat a gaudir de les millors ocasions. Vale ha xutat creuat des de l'esquerra, però no ha trobat porteria. Després Fati ha centrat i la mateixa Vale no ha rematat amb comoditat.

A la tercera vegada te'n sortiràs i així ha estat per les escapulades, que han aconseguit empatar amb un cop de cap de Codi aprofitant una centrada de Vale. Minuts més tard ha tornat a haver premi amb una centrada-xut de Vale que s'ha colat per l'escaire. Quan millor estava l'Europa, una parada amb les mans de Núria fora de l'àrea ha provocat l'expulsió de la portera europeista.

Ari Sánchez s'ha tret una genialitat de xut llunyà per fer el segon del partit. Tot i això, l'Europa encara ha gaudit d'una darrera ocasió quan Fati ha intentat imitar el gol de Vale, però el seu tir ha anat a parar al pal.

L'Europa ha començat com ha acabat la primera meitat, amb un pal, però de Vale. Un minut després Chami, de córner, ha fet el tercer i ha tornat a posar terra de per entremig. Joan Bacardit ha aprofitat per moure la banqueta i Mimi ha salvat l'equip amb una parada en un mà a mà que ha salvat el possible 3-3. La seqüència ha acabat amb un altra pilota al pal de Vale.

Les escapulades han patit i tot l'equip ha anat en la mateixa direcció per aconseguir el que semblava molt complicat. Titulars, suplents i cos tècnic mossegant-se les ungles amb un Espanyol B pressionant per retallar distàncies. Però si una cosa té l'Europa és que mai es rendeix i davant això Fati ha fet el quart a deu minuts del final aprofitant una pilota morta dins l'àrea per enviar-la dins amb tota l'ànima.

El temps s'ha parat i el rellotge no ha avançat en uns minuts on les periques han agafat el protagonisme total davant les gracienques, que han aguantat al darrere rebutjant ocasions de perill. Al temps d'afegit, Clara ha retallat distàncies per les visitants, però el Nou Sardenya ha enfortit encara més la seva resistència per acabar donant-li els tres punts a l'Europa.

EUROPA: Núria, Chami (Carla, 75'), Esther, Pili Porta, Vale, Coral (Mimi, 36'), Fati, Míriam, Bové, Codi (Farreras, 47') i Abad.

ESPANYOL B: Anna, Júlia, Renata (Ainhoa, 67'), Carmona, Laia Jordán, Carla (Dana, 80'), Ari Sánchez, Aina (Clara, 67'), Maria, Infante i Alicia (Bene, 56').

ÀRBITRA: Tetyana Fernández Vila (Barcelona), assistida per Marina Camacho Cibor i Noelia López Macias (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Abad i Bové (Europa) i a Laia i Renata (Espanyol B). Vermella directa a Núria (Europa).

GOLS: 0-1 (Ari Sánchez, 13'); 1-1 (Codi, 20'); 2-1 (Vale, 33'); 2-2 (Ari Sánchez, 40'); 3-2 (Chami, 51'); 4-2 (Fati, 79'); 4-3 (Clara, 93').

Segona victòria consecutiva de la temporada. Primera victòria al Nou Sardenya.

Duel disputat sota bona temperatura.

Primer gol per Chami i Fati en partit oficial amb l'escapulada. Vale ha marcat el seu primer gol a la temporada i Codi el segon en dues jornades.