Victòria a terres mallorquines

L'Europa ha capgirat el gol inicial per acabar guanyant L'Europa ha capgirat el gol inicial per acabar guanyant Josep Maria Clemente

Important i treballada victòria del Femení A en la seva visita a Mallorca per 2-4 enfront el Son Sardina, un rival directe a la taula. El partit ha estat molt disputat, jugat amb molta intensitat pels dos equips. El Son Sardina s'ha avançat de penal al minut 18, però l'Europa ha acabat girant del tot la truita.

Lliga · Jornada 17 · 15/02/15 (11:45 H) · Municipal · Redacció

SON SARDINA 2 - EUROPA 4

Victoria ha transformat un penal per mans de Pili Porta per avançar les locals. L'Europa ha empatat prop de la mitja hora, quan un llançament de córner de Vane l'ha rematat de cap Andrea Porta. Poc després, un altre cop de cap d'Andrea Porta ha acabat en gol, pero l'àrbitre l'ha anul·lat per falta prèvia. Amb empat a un s'ha arribat al descans.

A la represa, l'Europa sha avançat aviat, quan Ana Alcocer ha definit davant la portera local. Les locals han fet molt joc directe mentre que l'Europa ha jugat al contratac i ha fet el 1-3 amb un altre cop de cap a la sortida d'un córrner, aquesta vegada de Marta. El gol semblava sentenciar el partit, però les balers han retallat distàncies al minut 79 i això ha posat emoció als minuts finals del partit.

Ja al darrer minut del temps reglamentari, un nou contraatac gracienc l'ha culminat Nuria picant la pilota per sobre de la portera local i posant el definitiu 2-4 al marcador, no deixant opció a la sorpresa final. Amb aquesta victòria l'Europa segueix a la part alta de la classificació i marca distàncies amb un rival directe, confirmant així l'extraordinària reacció en joc i resultats de l'equip des del Nadal.

La fitxa tècnica

EUROPA: Monica,Teixi,Pili Porta (Carlita,76'),Marta,Kaky,Vane,Carla,Andrea Porta,Ana Alcocer (Anna Sitja,71'), Clara (Marina,58') i Granados (Nuria 58').

SON SARDINA: Magda,Claudia,Laura (Alejandra,68'),Victoria,Sonia, Estefania (Patri,79'),Jessica,Tania,Marta Balle, Maria i Isabel.

ÀRBITRE: Reus Vidal.

TARGETES: Groga a Pili Porta (Europa).

GOLS: 1-0 Maria (18')(p); 1-1 Andrea Porta (28'); 1-2 Ana Alcocer (47'); 1-3 Marta (73'); 2-3 Victoria (79'); 2-4 Nuria (89').