Victòria patida fins el darrer sospir

24 Setembre 2017 Fran Capell
Els tres punts, 'in extremis' a casa Els tres punts, 'in extremis' a casa Fran Capell

El Femení A de l'Europa ha deixat els punts a casa gràcies a una diana final d'Eybis quan el matx ja moria per signar el 2-1 davant el Collerense.

Lliga · Jornada 3 · 24/09/17 · 11:30 hores

2 - 1 COLLERENSE

El partit ha començat amb un Collerense ben situat al camp i que ha portat cert perill a la porteria d'Ari. Al minut set, un malentès entre la portera i Moyano l'ha estat apunt d'aprofitar Roldán per posar el 0 a 1. A la següent jugada, error en el servei de porteria i, aquest cop, Pérez ha intentat sorprendre Ari de vaselina fent lluir la portera local.

Al quart d'hora Clara ha disposat d’una bona oportunitat quan ha xutat per sobre a la sortida de Cata, però quan la pilota ha semblat que entrava, Márquez ha salvat el gol. S’ha igualat la possessió en aquesta primera mitja hora de joc i l'Europa ha portat cert perill per les bandes generant dues ocasions clares. En la primera, Pili Porta ha rematat de cap desviat quan es trobava completament sola a la frontal de la petita. Ha estat a la segona quan un centre des de banda esquerra de Moyano no l'han arribat a rematar ni Anabel ni Pili Porta, però si Zaira qui, des de el segon pal, ha etzibat un fort xut que Cata no ha pogut aturar.

Abans d'arribar al descans, Clara ha pogut ampliar el marcador però no ha pogut superar a Cata en l’u contra u . La segona part ha començat amb el gol de la veterana Pili Espadas i l'Europa ha quedat tocat. És per això que l’entrenador gracienc ha mogut la banqueta per donar aire a l'atac... i li ha sortit bé. L'Europa ha passat a dominar i el Collerense ha buscat contres ràpides sense sort. A manca de deu minuts, Clara ha tingut una bona ocasió però la defensa balear ha tret un gol que ja es cantava a la grada. Finalment, la insistència escapulada ha tingut premi quan Eybis ha fet un retall des de banda esquerra i amb el peu dret ha marcat un autèntic golàs per l'escaire tal com es recull a la darrera foto de la galeria.

EUROPA: Ari, Moyano (Eybis, 72’), Zaira (Sitjà, 90’), Kaky, Pili Porta, Laia (Alcocer, 66´), Andrea Porta, Pou, Anabel (Sonia, 66’), Clara i Nany.

COLLERENSE: Cata, Martin, Márquez (Sanmartí, 50’), Roldán (Fernández, 77’), Álvarez, Pili Espadas, Expósito, Torrens, López, Pérez (Cati, 68’) i Peña (Espinoza, 50’).

ÀRBITRE: Cecília Muñoz.

TARGETES: Groga a Alcocer (Europa).

GOLS: 1-0 (Zaira, 26'); 1-1 (Pili Espadas, 50’); 2-1 (Eybis, 85’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.