Victòria per ser terceres!

12 Octubre 2016 Fran Capell
L'Europa apunta alt! L'Europa apunta alt! Fran Capell

El Femení A s'ha imposat 3-1 davant el Collerense, equip que abans de la cita d'avui tenia els mateixos punts que les gracienques.

Lliga · Jornada 6 · 12/10/16 · 12 hores

3 - 1 COLLERENSE

Les escapulades han sortit molt intenses i amb les idees molt clares per tal d'aconseguir, des del xiulet inicial, la possessió de la pilota. Ana Alcocer, al minut 4, ha xutat magistralment una falta des de la frontal que Cati no ha pogut aturar. Aquest gol ha donat tranquil·litat al conjunt gracienc i poc després Marta, de cap, hauria pogut fer el segon, però el seu cop de cap ha sortit alt. El Collerense s’ha anat traient la son de les orelles i al minut 21 Pili ha tingut una doble ocasió. Primer en el llançament d’ una falta que ha blocat Mònica i a la següent jugada altra vegada ha provat la jugadora balear sorprendre Mònica per alt quan aquesta estava un pèl avançada.

L’Europa ha dominat la possessió de la pilota en bona part de la primera meitat però sense generar gaires ocasions. Quan ha semblat que la primera part s’acabaria amb el solitari gol d’Alcocer, Clara ha marcat el segon després d’una bona passada de Sònia Zarza. A la represa, l’Europa ha sortit ha administrar l’avantatge de dos gols i ha buscat tenir el control de la pilota practicant un joc ordenat. Per contra, el Collerense s’ha estirat però no ha trobat espais en la defensa escapulada. Álvaro del Blanco ha realitzat diferents canvis per reforçar al mig del camp i la defensa i li ha sortit bé, en un matx dur.

A l’equador de la segona meitat, Kaky, que havia pujat a l’atac, ha centrat al cor de l’àrea petita i Clara, de cap, ha fet el tercer. A partir d’aquí, l’Europa ha intentat sortir ràpid a la contra davant un Collerense que s’ha llançat a l’atac a la desesperada. Al darrer minut del partit, l’equip balear ha fet el 3 a 1, de falta directa, però ja no hi ha hagut temps per a més i els tres punts s’han quedat a Gràcia. Bon inici de temporada de l’equip, que li permet situar-se en tercera posició.

EUROPA: Mònica, Kaky, Marta, Júlia, Carla, Pili Porta, Alcocer, Andrea Porta (Laia Castilla, 65`), Anna Sitjà (Eybis, 61’), Sònia (Núria, 70’) i Clara (Anabel, 75’).

COLLERENSE: Cati, Morey (Espe, 68’) , Pili, Vidal, Ruth, Cora, Ely (Paula, 59’), Sara, Peña, Andrea (Irene, 68´) i Stefane (Nalila, 73’).

ÀRBITRE: Florencia Muñoz.

TARGETES: Grogues a Sònia, Pili Porta, Carla, Kaky i Laia Castilla (Europa) i a Stefane, Morey i Peña (Collerense).

GOLS: 1-0 (Alcocer, 4’); 2-0 (Clara, 43’); 3-0 (Clara, 67’); 3-1 (Pili, 89’).

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup II.

L'Europa es manté a la zona alta en tercera posició.