Victòria retrobada en un duel de set gols

03 Novembre 2019 Redacció
Els punts, a l'estadi Els punts, a l'estadi Jordi Batuecas

Ni més ni menys que set gols ha vist el públic del Nou Sardenya en el duel del Femení A contra el Huesca i que ha finaltizat amb marcador de 4-3.

Lliga · Jornada 8 · 03/11/19 · 16 hores

4 - 3 HUESCA

L'Europa ha tingut el domini del cuir al primer temps, intentant moure les rivals per trobar un espai, donat que el Huesca estava molt ben ordenat. Al minut 19, Nany ha filtrat una pilota a Andrea Porta, qui ha deixat a Farreras per a que aquesta fes l'1-0. El Huesca, però, ha intimidat amb pilotes llargues i, gràcies a una falta llunyana, ha establert l'empat.

No obstant, el domini local ha provocat una falta lateral que Laia ha executat perfectament per fer el 2-1. A la represa, i només començar, de nou empat: un mal refús ha estat caçat per la visitant Ariadna per marcar el quart gol de la tarda. Amb el vent en contra, que ha dificultat el joc, l'Europa no ha desistit i ha acabat marcant dos gols més, obra de Pili Porta i Andrea Porta, aquest darrer al minut 86, que semblaven deixar un tranquil 4-2 al marcador.

No obstant, poc després del quart gol, un innocent penal que ha acabat transformant la visitant Laia, ha significat el 4-3 encara amb uns minuts de joc per endavant. Amb tot, res més ha mogut el marcador i l'Europa ha pogut deixar els tres punts a casa.

EUROPA: Gigi, Júlia, Pili Porta, Laia, Farreras (Kaky, 82'), Andrea Porta, Míriam, Anabel (Montse, 68'), Clara (Carlota, 68'), Cos i Nany.

HUESCA: Marta Alonso (Núria, 45'), Lorena (Abril, 68'), Sara, Ariadna (Cristina, 70'), Beatriz, Júlia, Laura, Marta Hernan, Eshter, Andrea i Laia.

ÀRBITRE: Sandra González Jiménez, assistida per Sara Rodríguez López i Laura Morales Salmerón.

TARGETES: Grogues a Nany (Europa) i a Esther i Abril (Huesca).

GOLS: 1-0 (Farreras, 19'); 1-1 (Andrea, 23'); 2-1 (Laia, 27'); 2-2 (Ariadna, 46'); 3-2 (Pili Porta, 61'); 4-2 (Andrea Porta, 86'); 4-3 (Laia -p-, 88').