Victòria 'santa'!

20 Març 2016 Redacció
Imatge d'arxiu de la primera volta Imatge d'arxiu de la primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Femení A de l'Europa afrontarà la Setmana Santa amb la feina feta després de sumar una victòria en el darrer dels tres partits que ha disputat en set dies, en aquesta ocasió un clar 0-3 en la seva visita balear al Collerense B.

Lliga, Jornada 20 · Segona Divisió grup III · 20/03/16 · 16 hores

COLLERENSE B
0 - 3 EUROPA

Aquest cop sí. L’Europa torna de Mallorca amb els tres punts després de vèncer el Collerense B en un partit que s’ha decantat a la segona meitat. El viatge i l’horari, a les 16 hores, han passat factura a un conjunt escapulat que no ha acabat d’arrencar la maquinària en la primera meitat. Tot i això, Clara i Alcócer han pogut avançar un Europa que, malgrat no estar del tot fi, ha portat el pes i el domini del primer acte. Per la seva part, el Collerense B, cuer de la competició, ha posat la por al cos en la darrera acció dels primers quaranta-cinc minuts, quan ha estavellat una pilota al travesser de la porteria de Jéssica a la sortida d’un córner.

El descans li ha vingut molt bé al conjunt gracienc que ha començat a donar mostres del seu joc i, com a conseqüència, a generar més i millors ocasions de gol. En una d’aquestes aproximacions a l’àrea local, la defensa balear ha comès penal sobre Andrea. Kaky, que ha enganyat a Eva, ha aprofitat la pena màxima per a estrenar el marcador. Amb el 0-1 el domini de l’Europa ha estat absolut però el Collerense, necessitat de punts, ha pogut fer l’empat instants després de no ser per Jéssica i la seva intervenció. La portera escapulada ha salvat magistralment un u contra u. Ja a les acaballes del partit les noies d’Álvaro del Blanco han sentenciat i segellat el triomf.

El 0-2 l’ha signat Sònia, qui ha recollit una centrada de Clara i ha esvaït tota opció local. Finalment, Núria, després d’una bona acció individual, ha superat la portera local i ha arrodonit el marcador amb el 0-3 final. Amb la d’aquest diumenge, l’Europa suma la novena victòria de la temporada i afronta la visita a l’Estartit, el diumenge 3 d’abril, en cinquena posició.

COLLERENSE B: Eva, Lidia (Maria, 74’), Bianca (Neiva, 41’), Yamila (Desiree, 46’), Alba, Jennifer, Cloe, Paula, Sandra, Maria i Alicia.

EUROPA: Jéssica, Sitjà (Eybis, 67’), Núria, Kaky, Marta, Carla (Abril, 70’), Alcócer (Júlia, 75’), Andrea, Judit (Laia Rodríguez, 56’), Sònia i Clara.

ÀRBITRE: Toni Magí Bordoy Díaz.

TARGETES: Groga a Andrea (Europa).

GOLS: 0-1 (Kaky -p-, 54’); 0-2 (Sònia, 85’); 0-3 (Núria, 89’).

Jornada 20 del campionat regular de Segona Divisió grup III.

Després de tres partits en set dies, l'Europa descansarà per Setmana Santa en haver avançat i disputat ja el seu partit contra el Barcelona B.