Victòria sobre la Bovinha!

09 Desembre 2023 Xavi de la Ossa
Foto de +3! Foto de +3! Xavi de la Ossa

L'Europa aconsegueix tres punts vitals 'in extremis' al camp del Cacereño i agafa aire a la lliga (2-3).

Lliga · Jornada 11 · 09/12/23 · 12 hores · CF Manuel Sánchez Delgado

CACEREÑO

2 - 3 EUROPA

Si no s'aconsegueix amb una dosi d'èpica, no deixa el mateix regust al final. L'Europa ha sortit victoriós de la seva visita a Càceres, la més dura de la temporada tant per distància de viatge com pels condicionants futbolístics d'un Cacereño que ha posat les coses molt complicades com a local. La Primera RFEF és dura i les gracienques han hagut de patir durant 96 minuts i guanyar el partit en dues ocasions per finalment sumar de tres en l'últim matx com a visitant del 2023.

Primera Part

Complicat inici a Càceres amb un elèctric conjunt local a l'hora de pressionar i proposar amb pilota. La primera ocasió ha estat d'Ibra, però de poc ha servit quan uns minuts més tard Sonya ha aprofitat una mala entrega europeista en zona defensiva per marcar l'1-0. Les estadístiques no acompanyaven les gracienques, que fins avui no havien estat capaces de remuntar cap partit a lliga.

Com les dades estan per trencar-les, Clara ha aprofitat una assistència de Pili Porta després de diversos cops de cap per plantar-se davant Deila i empatar l'encontre. L'1-1 ha esperonat l'Europa, que s'ha fet gran amb el pas dels minuts i ha anat apropant-se a una millor versió que l'oferida a l'inici.

El Cacereño ha acabat la primera part atacant de nou sobre la porteria d'Alba i ha tingut una ocasió clara de Hanna, que havia arribat sola a segon pal i ha enviat la centrada des de l'esquerra als núvols.

L'Europa ha millorat les seves prestacions a la segona meitat, tot i que també ha hagut de passar estones de molt patiment per acabar sumant de tres. El primer avís de remuntada l'ha donat Mascaró en un xut aturat per Delia, el segon l'ha fet Pili Porta amb una diana que no ha pujat per teòric fora de joc i a la tercera Clara ha posat l'1-2 després d'un xut de lluny que ha acabat endins.

Semblava que la feina estava feta, però el capritxós futbol sempre en té guardada una de més èpica. Amb vint minuts encara per disputar-se Angie ha aprofitat el dubte en la defensa escapulada, després d'una acció on l'àrbitra no ha xiulat penal, per fer pujar el 2-2 al marcador. El Cacereño ha pressionat aleshores de valent per intentar endur-se els tres punts i l'Europa ha aguantat ferm en defensa.

En l'últim minut del temps d'afegit Alba ha posat la pilota en llarg, Mascaró l'ha baixat a l'espai amb el taló, Fati l'ha deixat passar per la carrera de Bové, qui ha encarat porteria i ha fet el 2-3 amb una espectacular vaselina que ha superat Delia i ha fet embogir la banqueta escapulada. La màgia de la 10 ha tornat a aparèixer i els tres punts viatgen cap a la Vila de Gràcia!

CACEREÑO: Delia, Leivis, Mireia, Midori, Becky (Carmen, 64'), Angie, Nerea (Nora, 64'), Becerra, Rana (Manoly, 57'), Hannah i Sonya.

EUROPA: Alba, Mar, Pili Porta, Sílvia, Ibra (Mascaró, 46'), Albeta, Aina, Clara (Bové, 70'), Pixu (Fati, 85'), Manau i Paula López.

ÀRBITRA: Patricia Gómez Gómez (Madrid), assistida per Misty Kovari Mohammad i Alejandra Raza Fernández (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Paula López i Manau (Europa). Vermella a Ernesto Sánchez -tècnic- (Cacereño).

GOLS: 1-0 (Sonya, 13'); 1-1 (Clara, 22'); 1-2 (Clara, 54'); 2-2 (Angie, 68'); 2-3 (Bové, 96').

Primera RFEF.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Carla, Júlia, Chami, Sarita i Ramos (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Queralt, Júlia, Magda i la portera Janet. / Pel Cacereño han restat a la banqueta: Sara, Esther, María i la portera Inés.

Partit disputat amb vent suau i pluja.

Primera convocatòria de Júlia (Juvenil A) amb el Primer Equip i primera titularitat en lliga de Paula López. Quarta victòria de l'Europa, tercera com a visitant aquesta temporada i primer cop que les gracienques capgiren un resultat advers a Primera RFEF.