Victòria solvent a Pallejà

17 Febrer 2019 Redacció
Imatge del duel amb el Pallejà de la primera volta Imatge del duel amb el Pallejà de la primera volta Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

Segona victòria consecutiva a la lliga després d'una setmana de descans de la competició. L'Europa ha superat el Pallejà per 0-3.

Lliga · Jornada 18 · 17/02/19 · 17 hores

PALLEJÀ
0 - 3 EUROPA

Còmode triomf escapulat que s'ha deixat mig definit en mitja primera part. L'Europa suma dos triomfs seguits contra els dos darrers classificats de la taula i puja posicions al mig de la classificació. El quadre escapulat ha tingut el partit d'avui, a Pallejà, controlat gairebé des del principi.

Siegrist, al quart d'hora de partit, ha obert el marcador pel conjunt dirigit per Toni Camacho. Sense temps per a la reacció de les jugadores locals, Maria ha fet el 0-2 quatre minuts més tard. Amb els dos gols graciencs a l'electrònic es podria haver ampliat la diferència molt abans, però les ocasions no han volgut entrar, topant fins i tot amb el pal.

Al darrer minut de joc, Joanna ha tancat el compte golejador de les europeistes amb el 0-3. Ara l'equip gracienc rebrà a casa l'AEM de Lleida, tercer classificat de la Segona Divisió.

PALLEJÀ: Aida, Clara, Patrícia (Mireia Mateos, 57'), Marina (Míriam, 45'), Samanta (Marta, 61'), Nadine, Ana (Clàudia, 67'), Mireia Lluch, Jèsica, Carla i Maria.

EUROPA: Mei, Moyano, Kaky, Joanna, Pili Porta, Maria (Carla, 61'), Andrea Porta, Siegrist (Ana Alcocer, 74'), Julia, Clàudia (Míriam, 78') i Naira (Zaira, 57').

ÀRBITRE: Coral Couso Cuadrado, assistida per Montserrat Mir González i Sandra Márquez Redondo.

TARGETES: Grogues a Clara (Pallejà) i a Naira i Siegrist (Europa).

GOLS: 0-1 (Siegrist, 16'); 0-2 (Maria, 19'); 0-3 (Joanna, 89').

Campionat de lliga de Segona Divisió, grup III.