Vola el botí als darrers minuts

02 Maig 2021 Redacció
Una jugada del matx Una jugada del matx Cedida @atleticbalears

L'Europa ha perdut en els darrers 12 minuts de l'encontre el botí que mantenia al camp del Balears amb el 0-1 (2-1 final).

Lliga · Jornada 27 · 02/05/21 · 14 hores

ATL. BALEARS
2 - 1 EUROPA

L'Europa ha sabut patir al primer temps les arribades d'un Atlètic Balears que, tot i tenir opcions més remotes, apura les matemàtiques per intentar opcupar plaça de promoció d'ascens. Entre Mimi i la defensa, com una pilota que ha salvat Júlia als 8 minuts, s'han encarregat de deixar la porteria a zero. La primera opció gracienca, al minut 27, quan Andrea Porta ha rematat de cap a fora una falta servida per Laura.

La mateixa Laura ha tingut dues opcions als minuts 33 i 35 sense èxit. Mimi, de nou, ha resultat decisiva al minut 42 salvant una bona opció de Lucía Corrales. A la represa, el Balears ha tingut la primera aproximació clara en una mitja volta de Neus, però ha estat l'Europa qui ha foradat primer la xarxa: Laura xuta una falta, la portera Sandra evita el gol amb ajuda del pal però Andrea Porta, atenta al rebot, acaba enviant el cuir al fons de la xarxa per signar el 0-1.

El conjunt gracienc ha passat els següents minuts sense excessives complicacions, fins que les locals han capgirat el partit en quatre minuts. Primer, Yoli ha enviat la pilota al fons de la porteria mitjançant una falta directa i, només quatre minuts després, Laura ha finalitzat una jugada per banda amb una doble rematada i colant la pilota per l'escaire. L'Europa no ha pogut reaccionar per intentar ni que fos rascar un punt en els minuts finals.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

ATL. BALEARS: Sandra, Ponce (Gema, 55'), Fati, Marga, Vicky (Stenidl, 55'), Carla, Marina Orozco (Ray, 70'), Mayra (Laura, 70'), Yoli, Neus i Lucía Corrales (Úrsula, 86').

EUROPA: Mimi, Moyano, Júlia, Fusté, Zaira, Pili Porta, Peque (Rio, 63'), Andrea Porta, Abad (Sepha, 63'), Farreras (Anabel, 59') i Laura.

ÀRBITRE: Ilham El Kerche, assistit a les bandes per Diego Granda Nava i David Guasp Mir.

TARGETES: Grogues a Fati i Carla (Atl. Balears) i a Pili Porta i Júlia (Europa).

GOLS: 0-1 (Andrea Porta, 57'); 1-1 (Yoli, 78'); 2-1 (Laura, 82').

Campionat de Lliga Nacional, grup III.

El partit s'havia de jugar en un principi a les 12:30 hores, però un problema amb el vol de l'Europa des de Barcelona ha obligat a jugar-lo a les dues del migdia gràcies a la deferència de l'Atl. Balears per poder moure el partit d'hora.