Volen dos punts al final a Ca Na Paulina

13 Desembre 2020 Redacció
Una jugada del partit Una jugada del partit N. H.

L'equip femení del CE Europa no ha pogut passar de l'empat (1-1) al camp del Collerense B, qui ha empatat al tram final.

Lliga · Jornada 9 · 13/12/20 · 17:30 hores

COLLERENSE B
1 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

L'Europa ha entrat bé al partit, gaudint al minut 9 d'una ocasió de Laura, qui ha acabat creuant massa la pilota en el seu xut. El domini ha estat gracienc, però ha faltat profunditat en els darrers metres fins que el conjunt escapulat ha trobat el premi al minut 25: Andrea Porta ha aprofitat una errada defensiva per fer el 0-1 i el seu primer gol en aquesta lliga.

A la mitja hora de joc Pili Porta també ha tingut una ocasió clara, enviant la rematada per sobre el travesser. El 'Colle' ho ha provat de falta directa, sense sort, al minut 34 i l'Europa ha replicat dos minuts més tard en una acció de Moyano cap a Farreras que ha quedat en res per assenyalar fora de joc.

A la represa, l'Europa ha buscat el segon a botes de Peque en la primera ocasió del segon temps i en una pilota filtrada per Pili Porta a la que Farreras no ha arribat per centímetres a posar la punta de la bota. La pròpia Farreras n'ha tingut una de clara al minut 56, creuant massa la pilota, que ha sortit fora lliscant el pal.

A partir d'aquest moment, l'Europa ha començat a patir en defensa i el Collerense B ha tret petroli d'una falta lateral aturada en primera instància per Mimi però finalment rematada per Irene al fons de la xarxa. Malgrat intentar fer el segon gol, aquest no ha arribat i l'Europa s'ha hagut de conformar amb un punt.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

COLLERENSE B: Blanca, Zaida (Llúcia), Córdoba, Nerea, Alicia, Ainoa (Magda, 57'), Paula (Patricia, 45'), Nicole (Bárbara, 38'), Cristina, Irene i Laura (Desi, 64').

EUROPA: Mimi, Moyano, Júlia, Fusté, Itziar (Abad, 45'), Sara, Peque (Rio, 58'), Pili Porta, Andrea Porta, Laura (Ona, 69') i Farreras (Sepha, 58').

ÀRBITRE: Aina Agulló Ferriol.

TARGETES: Grogues a Nerea, Blanca, Bárbara i el tècnic Ricardo Cordero (Collerense B).

GOLS: 1-0 (Andrea Porta, 25'); 1-1 (Irene, 80').